Sinds de release van Far Cry 6 heeft de game verschillende reviews ontvangen. De een vindt het tof, de ander is er toch wat minder enthousiast over. Desondanks brengt de game op 6 december een nieuwe uitbreiding uit en komt er een gratis proefversie. Misschien om nieuwe spelers te overtuigen?

In Far Cry 6: Lost Between Worlds beginnen spelers aan een nieuw hoofdstuk van de verhaallijn van Dani Rojas, het hoofdpersonage van de game. Nadat je de plaats van een meteorietinslag hebt verkend, kom je tussen twee werelden in, in gezelschap van een niet-lichamelijke levensvorm genaamd Fai. Fai heeft een kapot ruimteschip en Dani gaat helpen door verloren scherven te verzamelen waarmee ze het schip kunnen repareren zodat zowel Dani als Fai kunnen ontsnappen.

Het terugvinden van die scherven is natuurlijk niet makkelijk, dus alle guerrillavaardigheden komen nu wel van pas. Je werkt je door 15 uitdagende en intense proeven heen, genaamd Rifts. In elke Rift, van een zwevend fort tot een onderwaterbasis, kom je verschillende gevaren en buitenaardse obstakels tegen. Tijdens deze proeven zul je krachtige wapens en tools ontdekken die je kunt gebruiken om de proeven op jouw manier aan te vliegen. Als je succesvol bent in het voltooien van deze missie, ontvang je een krachtige uitrusting van Fai, waarmee je een voorsprong hebt in je strijd tegen het regime van Ant├│n Castillo in de basisgame.

Behalve de nieuwe uitbreiding is er vanaf vandaag ook een gratis proefversie (lees demo) te downloaden. Hiermee worden nieuwe spelers geïntroduceerd tot de wereld van Far Cry 6. Deze gratis proefversie is beschikbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc, via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. Mocht je de game daarna willen aanschaffen, dan behoud je alle voortgang in Isla Santuario.

Lost Between Worlds, de nieuwe uitbreiding voor Far Cry 6, is vanaf 6 december verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc, via de Ubisoft Store en de Epic Games Store. De uitbreiding is ook speelbaar voor pc via Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. De gratis proefversie is vanaf vandaag al verkrijgbaar voor dezelfde voorgenoemde platforms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.