Ruim een jaar na de release van Sable voor Steam, Xbox One en Xbox Series X|S kunnen PlayStation 5 gebruikers eindelijk ook meegenieten van de prachtgame Sable.

In Sable speel je als het gelijknamige personage en vertrek je op een reis door een vreemde wereld vol eeuwen oude monumenten, architectuur, nomaden en ruimtewrakken. Naast een goed avontuur gevuld is de game ook een absolute lust voor het oog. Niet gek dus dat de game al meerdere prijzen heeft ontvangen en genomineerd was voor Best Debut Indie Game van The Game Awards 2021. Sable werd erg goed ontvangen op zowel Steam als Xbox One en Xbox Series X|S. Niet meer dan passend dat de game nu ook eindelijk naar PlayStation 5 is gekomen.

Naast de release voor PlayStation krijgt Sable een gratis update voor alle platforms. Er zit bijvoorbeeld een nieuwe mini-game in waarbij je verschillende vissen en insecten kunt vangen om te tonen in het Vivarium. Ook krijg je een bijpassend masker, waarmee je kunt laten zien dat je een kampioen bent in het woestijnvissen.

Mocht je nog niet bekend zijn met Sable, hieronder de gameplay nog even op een rijtje:

  • Verkennen op je eigen tempo, zonder tijdsdruk of gevaarlijke situaties
  • Ontwerp je eigen unieke hoverbike en scheur hiermee door de prachtige landschappen
  • Help de bewoners van een vreemde wereld, verken mysterieuze plekken en ontdek alle geheimen
  • Geniet van een fantastische soundtrack van Japanese Breakfast

Meer informatie over Sable vind je op de officiële website van Raw Fury, de uitgever van de game. Sable is ontwikkeld door Shedworks en tweekoppige studio uit Londen. Sable is nu uit op PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.