Hebben we niet (bijna) allemaal zo’n spelletje op onze telefoon waar je je even helemaal in kunt verliezen? Zelf hou ik wel van een woordspelletje, maar op een gegeven moment heb je WordFeud wel gezien. Fijn dat we dan vanaf nu WordFall hebben.

In WordFall moet je woorden maken van de letters die naar beneden komen vallen en dat alles binnen de tijd. Elke dag is er een nieuw set met letters, een set die iedere speler over de gehele wereld krijgt. Het is dan natuurlijk een sport om de langste woorden te maken met de hoogste score, zodat je de beste van de wereld wordt. Woorden voer je in door te typen, dus dat scheelt een hoop gesleep en getik.

WorldFall heeft een tijdje in een gesloten beta gezeten, waar spelers meer dan 10.000 potjes hebben gespeeld. De hoogste score tot dusver is 1064 punten. Het best gelegde woord is “Gravitational”, het meest gespeelde woord “Quiz” is meer dan 100 keer gelegd. In de afgelopen 100 dagen hebben spelers meer dan 6.000 unieke woorden gelegd, dus tijd om een steentje bij te dragen. Om te kunnen spelen maak je een gratis account, zodat je jouw scores kunt bijhouden en je je dagelijks kunt plaatsen op het wereldwijde scorebord. Mocht je liever geen account willen maken, dan kun je ook als gast spelen, maar kun je helaas geen plek op het scorebord verdienen.

Misschien nog wel het allermooiste, WordFall gratis verkrijgbaar voor desktop of mobiel, at wordfall.app. De game is browser-based, dus je hoeft geen apps te downloaden. Let wel, je kunt elke dag maar één keer spelen, dus je moet wel on top of your game zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.