Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het gloednieuwe Apex Legends Wintertide Collection aangekondigd en daarmee zijn de feestdagen officieel begonnen in de populaire battle-royale-game. Het in-game-evenement vindt plaats van 6 tot en met 27 december.

Tijdens het Wintertide Collection Event keert de geliefde Winter Express-modus terug, waarin drie squads het tegen elkaar opnemen om de trein te enteren en te veroveren, terwijl die rond World’s Edge raast.

Daarnaast brengt het evenement ook exclusieve cosmetische items met zich mee. Zo kunnen spelers hulde brengen aan de dodelijkste Legends en 24 exclusieve cosmetische items verzamelen, die angst inboezemen bij welke prooi dan ook. Wintertide bevat Legendary-skins voor speelbare personages Bangalore, Crypto, Newcastle, Valkyrie, Gibraltar en Bloodhound, evenals Wraith’s Prestige-skin: de zogenaamde ‘Apex Voidshifter’.

Tevens kunnen spelers tot 1600 punten per dag verdienen en de bijbehorende uitdagingen zullen dagelijks worden vernieuwd. Deze uitdagingen stapelen overigens ook met de Battle Pass, zodat spelers meerdere uitdagingen tegelijk kunnen voltooien.

Het Wintertide Collection Event brengt ook nieuwe speciale aanbiedingen met zich mee in de speciale Event Store. Denk hierbij aan de bundels ‘Swish-buckler’ (die alleen verkrijgbaar is tussen 13 en 16 september) en ‘Death Dealer Bonus’ (alleen tussen 16 en 20 december verkrijgbaar).

Kortom, het winterachtige nieuwe evenement brengt een hoop nieuws met zich mee voor liefhebbers van de game!

Apex Legends is gratis te downloaden first person shooter voor PC (Origin en Steam), PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op PlayStation 5 en Xbox Series X|S is de game backwards compatible.

Bekijker hier de trailer voor Apex Legends: Wintertide Collection Event:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.