Ubisoft heeft bekend gemaakt dat de laatste contentupdate voor Assassin’s Creed Valhalla vanaf nu beschikbaar is voor alle platformen waarop de game is uitgekomen. In deze laatste contentupdate, genaamd The Last Chapter, ontdekken spelers het einde van Eivors verhaal en ontmoeten ze het charismatische Assasin’s Creed Mirage-personage Roshan in Shared History. Tevens i de game van 15 tot 19 december gratis te spelen tijdens het Free Weekend evenement.

The Last Chapter is een gratis nieuwe quest die een einde maakte aan de avonturen van hoofdpersonage Eivor. Spelers worden hierbij herenigd met belangrijke personages, historische figuren, oude vrienden en vijanden, terwijl ze nieuwe avonturen en herinneringen ontdekken die het verhaal van Eivor afsluiten. Let wel op, aangezien The Last Chapter endgame-content is, moeten spelers bepaalde delen van het Assassin’s Creed Valhalla-verhaal hebben voltooid om met deze content aan de slag te kunnen gaan.

Als onderdeel van deze laatste contentupdate krijgen spelers de kans om Rosham te ontmoeten, de mentor van Basim, ingesproken door actrice Shohreh Aghdashloo. In de gratis quest Shared History ontdekt Eivor dat ze een gemeenschappelijke vijand hebben.

Daarnaast kunnen spelers vanaf nu ook vechten met Eivors capuchon op, wat een veelgevraagde feature is van de Assassin’s Creed community. Tevens zijn er twee nieuwe vaardigheden toegevoegd aan de collectie van Eivor: Slide Bow en MasterChef.

Vanaf 6 december gaat er ook een cross-over-samenwerking van start met Destiny 2. In Assassin’s Creed Valhalla zullen er nieuwe cosmetische items beschikbaar zijn, die geïnspireerd zijn op het Destiny 2-universum. Denk hierbij aan een personage en wapenpakketten. Daarnaast zullen er ook in Destiny 2 enkele iconische cosmetische items uit de Assassin’s Creed-franchise beschikbaar worden gesteld.

Tot slot, naar aanleiding van het 15-jarige bestaan van Assassin’s Creed, kunnen alle Assassin’s Creed Valhalla-spelers op 21 december de Young Ezio Legacy Outfit gratis claimen via Ubisoft Connect.

Assassin’s Creed Valhalla is reeds verkrijgbaar voor PC (Steam, Epic Games Store en Ubisoft Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Google Stadia en Amazon Luna.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.