Tijdens de Game Awards 2022 die vannacht plaatsvond heeft ontwikkelaar HEXWORKS (een CI Games studio) een gameplay teaser van The Lords of the Fallen getoond en het zit vol met heftige en prachtige beelden.

In deze teaser horen we Milly Alcock, die momenteel schittert als Princess Rhaenyra Targaryen in de HBO serie, House of the Dragon. De teaser is volledig in-game en geeft een eerste blik op de duistere wereld waarin de speler zich zal gaan begeven. Duizend jaar na de gebeurtenissen uit de eerste game, neemt The Lords of the Fallen je mee op een nieuw avontuur door een uitgestrekte wereld waar de werelden van de levenden en de doden met elkaar verbonden zijn. In beide werelden zul je vele unieke missies, NPC’s, vijanden en schatten vinden.

De trailer toont nog maar een fractie van wat de speler zal gaan doorstaan. Er is veel te verkennen in de wereld die meer dan vijf keer groter is dan zijn voorganger. Dat betekent dat je de kunst van het vechten en magie maar beter onder de knie kan krijgen. En vergeet ook niet op zoek te gaan naar het wapen waarmee jij kunt floreren, die ga je nodig hebben. Demonen, ondoden en vreselijke eindbazen staan op je te wachten. Mocht het in je eentje toch te zwaar zijn, dan kun je de last met iemand anders dragen met de online multiplayer modus.

“Overvallen door de fenomenale reacties op onze aankondigingstrailer, konden we niet wachten om de in-game beelden te laten zien en de stijl en kwaliteit van The Lords of the Fallen te delen” vertelde Cezar Virtosu, Creative Director bij HEXWORKS. “Door exclusief voor new-generation platforms te ontwikkelen, kunnen we de volledige omvang en details van een duistere fantasiewereld tot leven brengen en we kijken ernaar uit om nog veel meer leuke dingen te laten zien in 2023. ”

Key Features:

  • Een uitgestrekte, verbonden wereld – meer dan vijf keer groter dan zijn voorganger
  • Een uitgebreide RPG ervaring– een groot aanbod van NPCs met verhalen om te ontdekken
  • Tactical combat – een snel, vloeiend en uitdagend combat systeem
  • Verwoestende magie – een grote reeks aan aanvallende of beschermende spreuken
  • Ononderbroken online multiplayer – naadloze online verkenning in in co-op mode
  • Creëer jouw legende – volledige karakter aanpassingen en voortgang

The Lords of the Fallen is in ontwikkeling voor PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Spelers kunnen de game nu op hun wishlist zetten op Steam en digitale consolewinkels. De release staat gepland voor 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.