Ontwikkelaar Ghost Story Games, met BioShock bedenker Ken Levine aan het roer, heeft aangekondigd dat ze met een nieuwe singleplayer-first-person-shooter bezig zijn, genaamd Judas. De game is in ontwikkeling voor de nieuwe generatie consoles, alsook de PC (via Steam en Epic Games). Het nieuwe project heeft de ontwikkelaar onthuld tijdens The Game Awards 2022.

Spelers kruipen in de huid van de mysterieuze en verontruste Judas. Haar enige hoop om te overleven is door partnerschappen aan te gaan met haar ergste vijanden, of deze juist te verbreken. Judas is een singleplayer-first-person-shooter, waarin spelers moeten zien te ontsnappen uit een ruimteschip dat uit elkaar valt.

Ken Levine, President en Creative Director van Ghost Story Games, geeft aan dat ze met Judas een geheel nieuwe wereld hebben gecreëerd, inclusief een aantal personages, waarmee ze verschillende benaderingen binnen het first-person-shooter-genre willen verkennen.

Ghost Story Games is opgericht door Ken Levine (Creative Director van games als System Shock 2, BioShock en BioShock Infinite). Hun missie is om verhaalgedreven ervaringen te creëren, die geworteld zijn in meeslepende werelden en gameplay. Judas gaat hun eerste game worden en is momenteel nog in ontwikkeling. De ontwikkelaar is overigens van plan om de game zelf uit te geven.

Een precieze releasedatum voor Judas is nog niet bekend. Wel is de game inmiddels al te wishlisten op Steam (PC) en zal het uitkomen voor de nieuwe generatie consoles (PlayStation 5 en Xbox Series X/S).

Bekijk hier de aankondigingstrailer voor Judas (let op: deze video heeft een leeftijdsbeperking):

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.