Al eerder schreven we op Female-Gamers.nl over de uiterst interessante game Lost in Random (hier terug te lezen). Dit nieuws kwam alweer bijna een jaar geleden en het werd hoog tijd voor een update. Eindelijk is er dan door EA en Zoink meer informatie over de game bekend geworden en een nieuwe trailer gelanceerd. Geniet mee van het gotische sprookjesavontuur.
Lost in Random doet denken aan een Alice in Wonderland verhaal met vele Tim Burton- invloeden en alleen daarom staat deze game zeer hoog op mijn wensenlijstje. Electronic Arts en de Zweedse studio Zoink (bekend van onder andere Fé) hebben de handen ineen geslagen voor deze prachtgame, die ongetwijfeld één van de highlights wordt van 2021. Deze zomer kunnen we Even en Dicey vergezellen op hun missie om de vloek van Random te doorbreken. Het verhaal luidt als volgt: Random wordt geregeerd door een wicked queen, en het koninkrijk is verdeeld in zes duistere rijken waarin ieders leven bepaald is door een vervloekte zwarte dobbelsteen. Even gaat in het verhaal op zoek naar haar zus Odd en wordt geholpen door een levende dobbelsteen genaamd Dicey. Vecht samen tegen het kwaad en geniet van een prachtig verhaal met een fantastische reis waarin een moderne boodschap schuil gaat. Het verhaal is geschreven door Ryan North, die bekroond is voor het werk van o.a. Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl.

De fantastische trailer, bijna een trailer van een film te noemen, zie je hier:

Heb je genoten van de trailer? Ga er dan maar klaar voor zitten, want de verwachting (en de hoop) is dat Lost in Random dit jaar nog wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One, de Switch, PC op Origin en Steam, en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De trailer gaf in ieder geval al wel binnenkort aan, wordt vervolgd…

© Copyright – Zoink 2018
© Electronic Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.