Laat die dobbelstenen maar vast rollen. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat ondergetekende enorm enthousiast is over Lost in Random. Nu is er eindelijk een releasedatum aan de game gehangen en wel 10 september. Om ons nóg enthousiaster te maken hebben EA en Zoink nu ook een gameplaytrailer naar buiten gebracht.

Lost in Random is een duister sprookje waar wij al vaker over hebben geschreven. “Het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een kwaadaardige koningin, is verdeeld in zes schimmige rijken waarin het leven wordt bepaald door een vervloekte zwarte dobbelsteen. Spelers reizen als Even over de mysterieuze keienstraten van het land, ontmoeten de mysterieuze inwoners en doen mee aan heldhaftige missies om haar zus Odd te redden uit de klauwen van Hare Majesteit. Onderweg werken ze samen met Dicey, een kleine en vreemde levende dobbelsteen, en onthullen ze samen een eeuwenoud verhaal met een verrassend moderne boodschap: willekeur in de wereld is niet iets wat gevreesd of gestuurd moet worden, het is een kracht die je moet omarmen en leren gebruiken.”

Alles draait om geluk hebben, immers wanneer je een dobbelsteen werpt is er altijd een geluksfactor die om de hoek komt kijken. Willekeur speelt dus ook absoluut een grote rol in Lost in Random.


Bekijk de enorm toffe trailer hier alvast:


Zoals je in de trailer hebt kunnen zien dien je met je trouwe hulp Dicey je zusje zien te redden. Vele buitengewone karakters staan op je te wachten en je dient je ook op te maken voor gevechten zo nu en dan in bordspelarena’s.

Nog heel even geduld en vanaf 10 september kan dobbelsteenpret in Lost in Random beginnen. Pre-orderen is nu al mogelijk. De game zal speelbaar zijn op de Nintendo Switch, de PlayStation 4, de Xbox One, de PlayStation 5, de Xbox Series X|S en de PC via Origin en Steam.

© EA
© Zoink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.