Kraak de code en red het meisje… daar is waar The Innsmouth Case om draait. In deze game, een zogenaamde scary-comedy-text-adventure game in een Lovecraft universum is niets wat het lijkt.  

Al eerder was de game te spelen op de PC en de Nintendo Switch. Een groot succes waardoor publisher Assemble Entertainment en ontwikkelaar Pumpkin Games hebben besloten de game ook uit te brengen voor de Xbox en PlayStation.

Bekijk de interessante release trailer hier:

Ga mee op een schrijnende, humoristische en fantastische reis waar niets is wat het lijkt. Het is een kat-en-muisspel met sinistere krachten in de stad Innsmouth, een plek vol met naamloze verschrikkingen. Blijf alert, blijf veilig en los de zaak van het vermiste meisje op.

Om de raadselachtige verdwijning van kleine Tabitha Marsh op te lossen, is de slimste detective niet alleen gewild, maar ook hard nodig. Helaas heeft de rechercheur het druk, dus de zaak gaat naar jou! Pak je spullen en bereid je voor om naar het afgelegen vissersdorp Innsmouth te gaan, terwijl The Innsmouth Case op je wacht! Kraak dus de code en red het meisje… het is de enige manier om Innsmouth te overleven!

Wat maakt The Innsmouth Case nu zo interessant? Nou… een Lovecraftian wereld waarin iedere beslissing invloed heeft op hoe het verhaal eindigt. Een interessante boek-stijl van gamen met volop humor en horror en en er zijn maar liefst 27 verschillende eindes mogelijk.

The Innsmouth Case is nu te spelen op de Xbox en PlayStation, maar ook op Nintendo Switch en Steam.

© Pumpkin Games
© Assemble Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.