Het regent pijpenstelen, de regen komt deze zomer met bakken uit de lucht. Dan maar op de bank hangen met Netflix. Ook augustus biedt weer genoeg vertier om te kijken, dus we hebben weer een aantal tips voor je verzameld.

Allereerst weer even wat ik zelf heb gekeken en dat is de afgelopen maand niet zo heel veel geweest. Allereerst was daar Katla, ik kan mij er niet meer veel van herinneren dus indruk heeft het niet echt gemaakt. Daarna On Becoming a God in Central Florida, welke ook niet bijster interessant was. Gelukkig werd alles goedgemaakt door Never Have I Ever seizoen 2, echter viel ik na een dag al in een diep dal omdat ik het hele seizoen er doorheen gejaagd was. Daarna was ik enorm verrast dat plots het slotseizoen van How To Get Away With Murder op Netflix verscheen waar ik al 1,5 jaar naar uit keek. Helaas is seizoen 6 niet het beste seizoen, maar we kijken door tot het eind.

Good Girls seizoen 4
Nog een serie die op haar einde komt en waar ik persoonlijk zeer van genoten heb.

Sweet Girl
Films en series met Jason Mamoa daar wordt iedere vrouw wel enthousiast van.

Allereerst weer even wat ik zelf heb gekeken en dat is de afgelopen maand niet zo heel veel geweest. Allereerst was daar Katla, ik kan mij er niet meer veel van herinneren dus indruk heeft het niet echt gemaakt. Daarna On Becoming a God in Central Florida, welke ook niet bijster interessant was. Gelukkig werd alles goedgemaakt door Never Have I Ever seizoen 2, echter viel ik na een dag al in een diep dal omdat ik het hele seizoen er doorheen gejaagd was. Daarna was ik enorm verrast dat plots het slotseizoen van How To Get Away With Murder op Netflix verscheen waar ik al 1,5 jaar naar uit keek. Helaas is seizoen 6 niet het beste seizoen, maar we kijken door tot het eind.

Good Girls seizoen 4
Nog een serie die op haar einde komt en waar ik persoonlijk zeer van genoten heb. Drie brave huisvrouwen die het hebben geschopt tot zware criminelen. De criminaliteit gaat van kwaad tot erger. Het slotseizoen van Good Girls is vanaf 31 augustus te zien.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed (2021)
Bob Ross is een held, wie kent er niet de heerlijke filmpjes vol ‘Happy Trees’. Helaas zijn er minder “Happy Trees” na zijn overlijden en daar gaat deze documentaire over. Te zien vanaf 25 augustus.

Sweet Girl
Films en series met Jason Mamoa daar wordt iedere vrouw wel enthousiast van. Gerechtigheid is waar deze actiefilm om draait. Door de hebzucht van een farmaceutisch bedrijf is een vrouw overleden en Jason zint op wraak. Vanaf 20 augustus te zien.


Vivo
Een muzikale animatiefilm met muziek van Lin-Manuel Miranda, o.a. bekend van Moana. Dan weet je dat het een klapper gaat worden. Vanaf 6 augustus te zien.


He’s All That
Vroegah was She’s All That (naast Bring It On) mijn favoriete film. NUUUU komt Netflix met een remake in de vorm van He’s All That. De meest nerdy persoon op school wordt omgetoverd tot een hottie en probeert prom-king te worden. Vanaf 30 augustus te zien.

Nog niet uitgekeken? Er komt meer aan: leer koken met Paris Hilton in Cooking With Paris vanaf 4 augustus, een nieuw mysterie in Control Z seizoen 2 vanaf 4 augustus en Riverdale gaat weer verder vanaf 12 augustus.

Het is niet mega-veel, maar de tips die wij genoemd hebben zijn absoluut het kijken waard.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.