Het is volop zomer en we zitten nu natuurlijk het liefste buiten. Toch zullen we ‘s avonds de nodige uurtjes voor de televisie spenderen om de nieuwste releases op Netflix te bekijken. Juli is een vrij rustig maandje wat betreft grote releases, maar we hebben toch weer wat toppertjes voor je er uit kunnen halen. Onze tips voor juli!

Afgelopen maand heb ik zelf weer flink wat afleveringen van series gezien, met zo nu en dan een film tussendoor. Riverdale ben ik weer helemaal bij, iZombie is weer up to date en ook The Sinner moest ik maar eens bekijken. De film waar ik echt naar uitkeek was The Story of Saga, en als Songfestival-liefhebber heb ik enorm genoten.

The Cursed
De meeste interessante serie die we in juli op Netflix mogen verwachten is wellicht The Cursed. Ergens werd er al geroepen dat dit de Game of Thrones van Netflix zou worden. In ieder geval is het een nieuwe versie van het verhaal van Koning Arthur. In de trailer zien we Floki (Vikings) al passeren en ook Katherine Langford (13 Reasons Why) heeft een belangrijke rol in de serie. Vanaf 17 juli te zien op Netflix.

Good Girls – seizoen 3
Persoonlijk heb ik enorm genoten van vooral het eerste seizoen van deze serie over huismoeders die het criminele pad inslaan. We kunnen ons alweer opmaken voor seizoen 3 waarin Beth, Ruby en Annie back in business zijn en opnieuw proberen een zakcentje bij te verdienen. Te zien vanaf 26 juli.

Vis a Vis: El Oasis
Een complete verrassing voor allen die waren getreurd na het einde van Vis a Vis. Er is gelukkig een vervolg / spin-off op komst! Maak je klaar voor twee vrijgelaten oud-gevangenen die niet geleerd hebben van hun straf. Dat belooft weer enorm spannend te worden! Te zien vanaf 31 juli.

Unsolved Mysteries
Ik heb een beetje een zwak voor documentaires op Netflix. The Keepers vond ik bijvoorbeeld uiterst interessant. Nu komt Netflix met een nieuwe versie van Unsolved Mysteries. Tussen de jaren 80 en 2010 waren er al zo’n 600 afleveringen van te zien (die heb ik dus even gemist), maar Netflix knalt er 6 gloednieuwe afleveringen uit die te zien zijn vanaf 1 juli.

Gotham – seizoen 5
We gaan verder met Gotham! Welke gebeurtenissen vinden er dit seizoen plaats in Gotham? Oude, vertrouwde personages zijn uiteraard weer van de partij. Seizoen 5 staat namelijk vanaf 1 juli op Netflix.

Grease
De feelgood film aller tijden met Sandy en Danny in de hoofdrol. ‘You’re the one that I want!’ Heb je hem nog nooit gezien? Maak daar dan snel verandering in vanaf 1 juli.

Meer tips nodig? Wat te denken van: Step Up: All In (te zien vanaf 9 juli), Suits seizoen 8 (te zien vanaf 18 juli) of griezel mee met The Nun (te zien vanaf 23 juli). The Umbrella Academy is overigens ook terug vanaf 31 juli met seizoen 2 en vanaf 10 juli kun je nog Down to Earth with Zac Efron.

Welke films en series staan er in juli op jullie wishlist?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.