Het is 2021! Uiteraard kunnen we dit jaar weer flink wat uren voor de TV spenderen aan de leukste films en series. Maandelijks komen er nieuwe klappers bij en uiteraard lichten we enkele highlights voor je toe. Welke mooie releases kunnen we in januari kersvers bekijken op de streamingsdienst? We vertellen je er alles over.

Afgelopen maand heb ik persoonlijk iets minder gebinged, vooral vanwege een aantal specials op de televisie zelf en we wat meer tijd hebben doorgebracht aan tafel met toffe bordspellen. Toch zijn wij nog bezig met het schitterende The Crown en AJ en the Queen kijk ik lekker in mijn eentje. Hoewel er nog bergen aan materiaal op mijn watchlist staan ben ik reuze benieuwd naar januari, want daar staan ons toch weer leuke dingen te wachten.

Riverdale Seizoen 5
Eindelijk kunnen we verder met Riverdale. Vanwege COVID-19 lagen de opnames even stil en werd het nieuwe seizoen uitgesteld. In seizoen 5 zien we hoe Archie en zijn vrienden, waaronder Betty en Veronica afscheid nemen van Riverdale High. Spanning ligt op de loer, want iemand heeft nog een rekening te vereffenen met de scholieren. Persoonlijk vind ik het altijd jammer als een hoofdsetting waar een serie om draait verdwijnt, maar we zijn reuze benieuwd waar de serie naar toe gaat natuurlijk. Het nieuwste seizoen van Riverdale is vanaf 21 januari te zien.

Dawson’s Creek
Ben je in de 80’s opgegroeid dan zul je je deze serie zeker nog goed herinneren. Dawson’s Creek seizoen 1 t/m 6 komt namelijk naar Netflix. Vanaf 15 januari kun je uren lang achter elkaar de weg van een groep vrienden naar volwassenheid volgen.

Jurassic World: Camp Cretaceous Seizoen 2
Het eerste seizoen van de animatie-serie vol dino’s was een regelrechte hit. Een tweede seizoen kon daarom absoluut niet uitblijven. Te zien vanaf 22 januari.

Lupin Seizoen 1
Omar Sy (Intouchables) speelt de hoofdrol in Lupin. De serie draait om een meesterdief en in de trailer zien we het Louvre al passeren. Dat belooft spanning, sensatie en heftige achtervolgingen.
Te zien vanaf 8 januari.

The Minimalists – Less Is Now
Tegenwoordig is minimaliseren hot! We kunnen prima leven met minder spullen. Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus vertellen je er alles over. Vanaf 1 januari te zien op Netflix.

Fate – The Winx Saga
Ken je Winx Club nog? De animatie-serie over feeën? Nou…. daar komt nu een serie van op Netflix; met “echte” mensen. De feeën moeten vanaf 22 januari hun krachten leren beheersen.

Wat kunnen we verder nog verwachten? Klassieke films als Zoolander (1 januari), Easy A (14 januari) en My Best Friend’s Wedding (1 januari), een hoop nieuw cabaret, de serie Pieces of A Woman (vanaf 7 januari), seizoen 3 van Cobrai Kai (ergens in januari), Snowpiercer seizoen 2 (vanaf 26 januari).

Het lijkt er op dat we in januari nog aardig uit kunnen kateren en hopelijk volgen er in februari en de maanden daarop grotere klappers.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.