Oktober is begonnen, Halloween-maand! Op Netflix kunnen we heel veel spannende en griezelige films en series verwachten. Snackjes erbij, dekentje en een televisie, meer heb je deze maand niet nodig. We geven je weer de nodige tips van content die je op je watchlist dient te zetten.

In september hebben we het één en ander gekeken, maar door het mooie weer toch ook veel andere dingen gedaan. Liebes Kind, La Chica de Nieve, Murdaugh Murders, Nowhere, 65, Who Killed Jill Dando en Reptile stonden op het programma. Er lijkt wel een soort van lijn doorheen te gaan met true crime en thriller.

We blijven niet stil staan, want we moeten door! In oktober staat er een hoop moois op het programma. Waaronder één van de grootste en beste series van Netflix krijgt een nieuw seizoen. Lees mee naar de boeiendste, leukste en interessante nieuwe releases.

Lupin – Seizoen 3
Jawel, onze Franse meesterdief is terug! In het derde deel slaat Assane op de vlucht, maar komt toch tot de conclusie dat hij terug moet voor zijn gezin. Hoe dit zich vervolgens uitvouwt gaat ongetwijfeld gepaard met een hoop actie en dat kun je vanaf 5 oktober zien.

Crypto Boy
Een film van Hollandse bodem over, de titel verklapt het al: crypto. Een tijd lang was de wereld in de ban van deze digitale betaalmiddelen die regelmatig voor veel centen verhandeld werden. In de film probeert een zoon het noodlijdende bedrijf van zijn vader te redden door zich te gaan verdiepen in crypto. Je ziet de film vanaf 19 oktober.

The Fall of the House of Usher
Een serie die perfect past in de oktobermaand. Gebaseerd op het boek van Edgar Allen Poe over een familiedynastie die als een kaartenhuis ineen stort. Alle erfgenamen sterven één voor één op mysterieuze wijze. Alleen al tijdens het tikken van dit korte stukje loopt het kippenvel je over het lichaam. De serie is vanaf 12 oktober te zien.The Devil on Trial
Of we deze film durven kijken is nog maar de vraag, maar het ziet er intens uit! Vanaf 17 oktober kun je er achter komen of een jonge knaap bezeten is en of hij verantwoordelijk is voor een moord. Reconstructies en homevideo’s zouden hier het bewijs voor moeten leveren.

Pain Hustlers
Deze komt sowieso op de watchlist vanwege de dame die de hoofdrol speelt, namelijk Emily Blunt! Heb je net een nieuwe baan aangenomen bij een farmaceutische start-up en dan raak je betrokken bij een afpersingszaak die gevaarlijker is dan je op het eerste oog zou denken. Kortom… je ziet het vanaf 27 oktober.

A Deadly Invitation
Wanneer je een liefhebber van true crime bent dan zou dit wel eens uit de hand kunnen lopen. Je zus wordt vermoord en dan is het aan jou om deze moord op te lossen. Alle chique verdachten zijn in de villa gearriveerd. Speur mee naar de dader in deze Mexicaanse film vanaf 6 oktober.

Nog meer tips: dierenpret met Dolittle vanaf 10 oktober, wraak staat centraal in de Koreaanse film Ballerina welke vanaf 6 oktober te zien is en klassieker Mean Girls zie je vanaf 1 oktober. Alle Hunger Games zijn vanaf 18 oktober te zien, nog meer spanning met Flashback vanaf 20 oktober en voor alle game-nerds is Sonic 2 nu ook te zien op Netflix. Nog een extra horror-tip: Hermana Muerte vanaf 27 oktober,

Welke films en series zet jij deze maand op je watchlist?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.