Oei! We zijn iets te laat deze maand. Daar hebben we een goed excuus voor, want de griep is weer in het land. Een stevige deze keer, dus je verwachte overzicht voor de maand heeft even op zich laten wachten. Tot geven we je weer een aantal mooie tips voor deze maand. Lees je mee?

In oktober hebben we helaas minder gekeken dan natuurlijk de bedoeling was, want de griep heeft dusdanig toegeslagen dat ook TV kijken er niet helemaal in zat. We hebben het uiteindelijk geschopt tot Lupin seizoen 3 en the Fall of the House of Usher. Dat was het! Complete drama, maar in november hopen we het één en ander in te halen.

Squid Game – the Challenge
Ja, wat moeten we hier nu van denken? 456 spelers gaan echt de strijd met elkaar aan. Ze zullen het dit keer ongetwijfeld wel allemaal overleven. De hoofdprijs is maar liefst 4,56 miljoen dollar. Wordt het een succes of wordt de gigantische hit hiermee compleet uitgemolken. Vanaf 22 november zie je het resultaat.

Ferry – de Serie
Tja, Ferry. Wie kent hem inmiddels niet, want het overgrote deel van de Nederlanders heeft Undercover natuurlijk gekeken. We volgen de drugsbaas en zijn grote liefde Danielle. De serie, bestaande uit 8 afleveringen, is nu te zien.

The Crown
Het slotseizoen van the Crown gaat eindelijk van start! Echter wordt dit laatste deel wel in tweeën gesplitst. De eerste paar afleveringen zijn te zien vanaf 16 november. We volgen Diana in de laatste paar weken voor haar tragische overlijden.

Robbie Williams
And throuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugh it alllllllllllllllllllllllllllllllll she offers me protection. Jaja, het heerlijke nummer Angels van Robbie Williams. Wie kent het niet? Het leven van de zanger is vastgelegd in een mini-documentaire. Van Take That naar solozanger en alles wat daar bij komt kijken. Je ziet de docu nu op Netflix.

Meer interessants: fans van Virgin River kunnen vanaf 30 november het tweede deel van seizoen 5 zien, Scott Pilgrim Takes Off in een animatieserie vanaf 17 november en meerdere seizoenen van Scooby Doo! zie je vanaf 21 november. Van de makers van Peaky Blinders is All the Light we Cannot See nu te zien, de docu over Rocky, oftewel Sylvester Stallone is nu te zien in de vorm van Sly en een animatie over volwassen worden zie je vanaf 21 november onder de noemer Leo.

An sich vallen de echte klappers mee, op een uitzondering hier en daar. Uiteraard gaan we ons deze maand absoluut weer vermaken.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.