Tijd voor een feestje met Mario Party Superstars. Een feestje vol nostalgie en we zijn allemaal uitgenodigd! De doldwaze party-avonden met vrienden kunnen weer gaan beginnen, dus nodig ze uit en ga klaarzitten voor een fijn avondje Super Mario Superstars.

Het jammere is dat er geen nieuwe Mario Party is aangekondigd, maar hoe vervelend is dat nu eigenlijk? Met deze verzamelaar heb je namelijk de mogelijkheid om een groot deel van de historie van de hit-serie op Mario Party-gebied opnieuw te kunnen ervaren. In de game komen mini-games aan bod uit de gehele geschiedenis van  Mario Party en dit zijn er meer dan 100!

Bekijk hier het aankondigingsstukje uit de Nintendo Direct E3-editie terug:

Mario Party Superstars is als het ware een best-of van alle beste borden en partygames. Er zijn 5 borden uit de Nintendo 64-games, waaronder Peach’s Birthday Cake en Space Land. Een tijdje terug is de optie online gezet om Super Mario Party online te spelen en ook in deze All-Star-versie is dat mogelijk voor wanneer je slechts twee controllers hebt of wanneer je vrienden te lui zijn om de deur uit te gaan. Geen vrienden? Ga dan de uitdaging aan met de vele online spelers van over de hele wereld. Ook fijn om te weten is dat je spel tussendoor opslaat om even later weer op te kunnen pakken.

Tijd voor bergen bordspel- en mini- games plezier met Super Mario Superstars. Vanaf 29 oktober beleef je doldwaze party-avonden op de Nintendo Switch met deze nostalgische editie die zeker voor de Nintendo 64-spelers een feestje der herkenning zullen zijn. Dobbelen maar met die dobbelstenen, maak je klaar voor vele verrassingen op de borden en strijd om de eerste plaats in de vele knotsgekke mini-games. Wie verdient tijdens het spel de meeste sterren en wint het spel? Wij zijn klaar voor de strijd, jij ook?

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.