Dinosaurussen, wie is er niet dol op deze uitgestorven machtige wezens? Gelukkig komen ze regelmatig terug in films en games, waaronder Jurassic World Evolution, waar ook wij enthousiast over waren getuige onze review. Maar… nu is er nóg meer dino-pret aangekondigd met Jurassic World Evolutio 2.

In Jurassic World Evolution 2 ligt een nieuw verhaal op je te wachten, ongekende chaos en een hoop nieuwe dino’s die tot leven worden gebracht op zowel de PC als diverse consoles. Ook deel 2 van Jurassic World Evolution is gebaseerd op de film franchise. Opnieuw kun je op de eerste rang zitten in je dinosaurpark management simulatie-game terwijl je het reilen en zeilen regelt van je eigen Dino-park. Er is een gloednieuwe verhalende campagne, waarbij de stemmen worden ingesproken door acteurs uit de films, er zijn spannende nieuwe functies en vier reuze-interessante spelmodi. Uiteraard zijn er ook vele nieuwe dino’s om in je park rond te laten lopen.

Bekijk hier de fantastische aankondigingstrailer (en geniet ook absoluut van de muziek!):

In de game kun je voor het eerst je park bouwen buiten de grenzen van de Muertes Archipel. Iedere locatie brengt nieuw terrein en fijne uitdagingen met zich mee. Je kunt voor meer dan 75 prehistorische wezens zorgen die levensechter dan ooit zullen lijken, ieder dier heeft zijn eigen gedragingen en reageert op eigen wijze op de wereld om hen heen.

Dankzij de vier spelmodi kun je al speler een nieuw tijdperk beleven die zich afspeelt na de wereldschokkende gebeurtenissen van Jurassic World Fallen Kingdom. Kies voor een origineel Jurassic World-verhaal in de campagne-modus waarin je de leiding hebt over het controleren, behouden en in bedwang houden van de dino’s met daarbij karakters uit de film. Als je helemaal los wilt gaan met je dino-park is daar de sandbox-modus en kun je naar hartenlust op je gemakje spelen.

Het nu al fantastische Jurassic World Evolution 2 zal eind 2021 te spelen zijn op de PC, PlayStation, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Wij kijken er nu al naar uit om die fantastische wezens weer tot leven te brengen, jij ook?

© 2021 Universal City Studios LLC and Amblin Entertainment, Inc. All rights reserved.

© 2021 Frontier Developments, plc. All rights reserved. Frontier and the Frontier Developments logo are trademarks or registered trademarks of Frontier Developments, plc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.