#PikaPika! Pokémon lijkt populairder dan ooit te zijn. Nieuwe generaties maken kennis met de (over het algemene en op het eerste gezicht) schattige wezentjes en “oudere” generaties zijn er mee opgegroeid en zij kunnen geen genoeg krijgen van het spelen met en kijken naar Pokémon. De eerste live action film nadert en er wordt steeds meer bekend over deze kaskraker.


In November 2018 kondigden we al aan dat Pokemon’s Detective Pikachu naar het witte doek zou komen. Hier terug te lezen.

Met een nieuw gelanceerde trailer wordt er meer duidelijk over de film en zien we meer “echte” Pokémon:

De eerste live action Pokémon film draait om Detective Pikachu (vertolkt door Ryan Reynolds) en toont vele geliefde Pokémon karakters. Top Privé detective Harry Goodman is op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn 21-jarige zoon Tim gaat met Detective Pikachu op zoek naar de reden waarom zijn vader is verdwenen. Ze komen er achter dat Tim en Pikachu het enige mens-Pokémon duo zijn dat elkaar kan verstaan en zo trekken ze door de straten van Ryme City waar Pokémon en mensen naast elkaar leven. Het duo komt tot de ontdekking dat er iets duisters aan de hand is wat voor onrust tussen mens en Pokémon zou kunnen zorgen. Hoe dat afloopt kun je vanaf 8 mei aanschouwen.

Naast een trailer is er ook een filmposter naar buiten gebracht. Stiekem is het ook een puzzel, want als je heel goed kijkt kun je diverse Pokémon spotten, maar daarover in een later artikel meer.

Wat ik mij echt afvraag: zal deze film echt draaien om een diepgaand verhaal? Nee! We willen allemaal zien hoe de Pokémon er in “echie” uit zouden zien en niet als animatiefiguurtje. Toch?

Vanaf 8 mei 2019 is het zover en zitten we allemaal popcorn-etend in de bioscoop te genieten van Pokémon Detective Pikachu euh… real life Pokémon. De film zal te zien zijn in 3D (en vast ook in 2D) en wordt vertoond in de orginele Engelse als een Nederlandse nagesynchroniseerde versie.

Zit jij 8 mei in de bioscoop?

#PikaPika

©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Bron: Warner Bros Persbericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.