Pokémon is terug bij McDonald’s! Vanaf donderdag 29 september t/m woensdag 9 november 2022 krijg je heuse Pokémonkaarten in je Happy Meal. Onder de noemer Match Battle kun je ze alle 15 verzamelen én er ook nog een toffe game mee spelen. Eet smakelijk en Gotta Catch ‘Em All!

Sommige verzamelitems uit Happy Meals wil je als kind, maar ook als volwassen verzamelaar allemaal verzamelen. Denk aan de Mario-poppetjes uit het verleden, welke ook een complete rage waren. De Pokémonkaarten zijn er daar ook één van, want ze zijn natuurlijk maar een bepaalde periode verkrijgbaar en dus limited edition. Dit najaar zijn ze gelukkig weer terug tot vreugde van vele Pokémon-fans.

De kaarten die je dit jaar in je Happy Meal kunt vinden zijn:

 1. Ledyba
 2. Rowlet
 3. Gossifleur
 4. Growlithe
 5. Victini
 6. Lapras
 7. Pikachu
 8. Chinchou
 9. Flaaffy
 10. Tynamo
 11. Cutiefly
 12. Bewear
 13. Pangoro
 14. Drampa
 15. Smeargle

Welke je krijgt is natuurlijk een verrassing. In je Happy Meal vind je een boosterpack met daarin vier kaarten waarvan van tevoren niet duidelijk is welke kaarten je zult krijgen. Van de 15 kaarten zijn er zes holo. In ieder pakje zit één holo, dus met wat geluk ben je na zes Happy Meals al compleet. Verzamel ze dus allemaal!

Bekijk het volgende filmpje om te zien welke kaarten je kunt verwachten én wat er nog meer als verrassing in het Pokémondoosje zit.


Op naar McDonald’s om lekker te eten én jou Pokémon-collectie compleet te maken. Haast je wel, want je krijgt ze tot en met woensdag 9 november of zolang de voorraad strekt natuurlijk. Grijp snel naar je booster pack om te kijken welke kaarten jij dit keer bemachtigd eerst, maar vergeet niet: je eten wordt snel koud! Eet smakelijk!

© Copyright © 2022 McDonald’s Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.