Oktober is alweer aangebroken en buiten regent het geregeld pijpenstelen. Dus tijd om lekker op de bank te gaan zitten en te genieten van kersvers bingewatch-materiaal. We hebben weer de nodige tips voor je in petto.

In september heb ik zelf ook weer het nodige weggekeken, namelijk het volgende: mini-serie the Devil in Ohio, films I Came By, End of the Road, Do Revenge, Blacklight en Gone, mini-serie Sins of our Mother, Dahmer en natuurlijk het Netflix-event Tudum! Stiekem zijn er ook veel uitstapjes gemaakt naar andere streamingsdiensten, dus de tv heeft overuren gedraaid.

Oktober staat ook weer barstensvol materiaal en zeker ook een aantal zeer grote en interessante titels. Let maar op!

Cabinet of Curiosities
Guillermo del Torro heeft een serie huiveringwekkende verhalen voor je gebundeld. Horror ten top. Te zien vanaf 25 oktober.

The Mole
In Nederland kent iedereen Wie is de Mol? Netflix heeft nu een eigen internationale versie waarin geprobeerd wordt om de saboteur te vinden. De eerste 5 afleveringen zie je vanaf 7 oktober.

Uncharted
De film naar de games. Ideaal om als tip te vermelden op Female-Gamers.nl natuurlijk. Nathan Drake en Sully gaan op avontuur om het verdwenen goud van Magellaan te vinden. Te zien vanaf 6 oktober.

The School of Good and Evil
Sprookjeshelden en slechteriken worden gevormd op een magische school. Een film Charlize Theron in de hoofdrol. Te zien vanaf 19 oktober.

Wendell & Wild
Een film van de regisseur van the Nightmare Before Christmas en Coraline daar kijken we natuurlijk allemaal wel naar uit. In de film sluiten twee demonen een deal met een tiener. Te zien vanaf 28 oktober.

The Midnight Club
Een spannende serie die ideaal is voor Halloween. In een ziekenhuis waarin terminale tieners liggen sluiten de leden van the Midnight Club een pact: wie als eerste sterft stuurt een teken vanuit het graf. Te zien vanaf 7 oktober.

Wielka Wodka
Een Poolse serie waarin Wroclaw bedreigd door een allesvernietigende vloedgolf. De plaatselijke overheid moet beslissingen op leven en dood nemen. Te zien vanaf 5 oktober.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan hier de Netflix-trailer voor oktober:

Nog meer tips: kijk dan de waargebeurde misdaadfilm the Good Nurse vanaf 26 oktober, de nieuwe versie van Costa! vanaf 20 oktober en het duistere drama met Mila Kunis Luckiest Girl Alive zie je vanaf 7 oktober. Gebaseerd op de verhalen van hulpverleners bij de brand in de Notre Dame is de mini-serie Notre-Dame te zien vanaf 19 oktober, Jared Leto is te zien in de sci-fi-film Morbius vanaf 30 oktober en de docu-serie over Jeffrey Dahmer in the Jeffrey Dahmer tapes is te zien vanaf 7 oktober.

Genoeg te zien weer, dus we komen oktober absoluut wel door. Welke films en series komen er op jouw watchlist?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.