December lijkt in feite nog ver weg, maar toch is het al dichter bij dan je zou denken. Op 9 december verschijnt de nieuwe Dragon Quest: Treasures exclusief voor de Nintendo Switch en langzaamaan krijgen we steeds meer zicht op hoe deze game er uit gaat zien.

Nog even over wat we in de game kunnen verwachten: Broer en zus Erik en Mia dromen er van om over de hele wereld naar schatten te zoeken. We zetten koers naar Draconia om legendarische schattenjagers te worden. In deze spin-off van Dragon Quest ga je monsters rekruiten om samen een fantastisch avontuur te beleven. Gebruik je trouwe fortune finder om bergen loot te verzamelen, alleen deze schatten zijn regelmatig niet gemakkelijk te bereiken. De monsters zijn je ideale bondgenoten om de wereld van Draconia te verkennen. Spring bijvoorbeeld op Slimes om naar grote hoogte te springen of hang aan een Dracky om afgronden te overbruggen. Help je monsters in de strijd tegen vijanden. Heb je de schatten uiteindelijk binnen dan is het tijd om terug te keren naar je basiskamp en je zuurverdiende beloningen te innen. Deze schatten verzamel je niet voor niets, want met de opbrengst kun je je basiskamp uitbreiden en je schatzoek-level verhogen.

In de nieuwste trailer zien we hoe betoverend de wereld van Dragon Quest Treasures is, maar ook zien we alle mogelijkheden van de game. Je bekijkt hem hier:

Hoewel ik zelf ietsje minder van het RPG-genre ben ben ik reuze benieuwd naar alle schatten die te ontdekken zijn in het mysterieuze Draconia. Wanneer je de standaard editie van de game pre-orderd bij een deelnemende winkel krijg je een set met daarin Chimaera Wings, Better Buddy Bullets en Fullheal Pellets. De Digital Deluxe Edition bevat de volledige game en de pre-order items van de Standard Edition, plus drie monster-bondgenoten en een set met Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.
 
Dragon Quest: Treasures verschijnt op 9 december exclusief voor de Nintendo Switch. Durf jij de zoektocht naar de zeven legendarische Dragonstones aan?

© Square EnixLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.