Er zijn een aantal games waar ik in 2019 naar uit kijk: één daarvan is Sonic Team Racing. De release-datum is pas 21 mei, dus we moeten nog eventjes geduld hebben. Wat kunnen we verwachten van Sonic Team Racing?

Eigenlijk was het altijd een beetje OF je bent Team Mario of je bent Team Sonic. Ik geef toe op dat moment (leeftijd zo’n jaar of 8) was ik team Mario. Sonic leerde ik namelijk pas op latere leeftijd kennen. Op de E3 2018 werd Sonic Team Racing aangekondigd en stukje bij beetje wordt er meer bekend over de game en ik verklap alvast: in Sonic Team Racing worden al je race-dromen werkelijkheid.

Team Sonic Racing gaat een stukje verder dan de gebruikelijke geanimeerde race-games gebaseerd op een karakteristiek personage (Kuch: Mario Kart). Zeg nou zelf hoe shiny zien Sonic en vrienden er uit in de gelikte matchende auto’s?  Naast supersnelle arcade-races krijgen we dus de unieke mogelijkheid om voertuigen en skins geheel naar wens aan te passen.

Scheur als Sonic, Shadow, Tails en nog 12 andere bekende Sonic-personages door diverse indrukwekkende racebanen van het Sonic-universum.

Speel solo, werk met elkaar of werk elkaar tegen in teamverband, óf online, met een maximum aantal van maar liefst twaalf spelers, en neem het tegen elkaar op in bloedstollende races om als beste uit de race-strijd te komen. Speel in Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer uitdagende spelstanden om het optimale uit Sonic Team Racing te halen. Én er is een adventure-stand waarbij je verhalenderwijs kennis maakt met alle spelers en mogelijkheden die de game te bieden heeft.

Gear Up. Speed Up. Op Sonic speed racen we naar 21 mei! VVRRRROOOOMMM!

Sonic Team Racing is vanaf 21 mei zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, XBOX ONE en PC (enkel digitaal), maar nu natuurlijk al te pre-orderen!

© https://www.sonicthehedgehog.com/teamsonicracing
© SEGA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.