Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik vond de film World War Z (jawel die met Brad Pitt, maar niet vanwege Bradd Pitt) heel erg tof! Nu komt er van deze World War die bestaat uit Zombies een heuse game. Jawel, vanaf 16 april kun je niet meer om de zombies heen, want ze zulke in grote getale aanvallen en je proberen uit te schakelen. Dit is er één voor de echte die-hards!

In een fijne nieuwe game-play trailer ‘Zombies Are Coming’ is te zien dat de wereld word overgenomen door Zombies, heel veel vliegensvlugge, bloeddorstige zombies!

De co-op shooter zal bestaan uit over-de-top, zombie-horde-actie. Complete zombie-chaos! Gelukkig heb je een heel arsenaal aan wapens, explosieven en overige zaken om ellende aan te richten om die afgrijselijke, bloeddorstige zombies op afstand te houden.

Onthoud: het is een co-op shooter, dus het is jij en je online (of offline) bondgenoten tegen alle zombies! Het doel: blijf langer in leven dan de ondoden en zorg ervoor dat ze deze oorlog niet winnen in intense vier speler co-op campagnes. (Een beetje, zoals Left 4 Dead, maar dan met meer opties!) Oké, toegegeven: elkaar (levenden dus) afknallen en het leven zuur maken behoort ook tot de opties in deze competitieve (team gebaseerde) multiplayer – een heuse PvPvZ ofwel Player versus Player versus Zombies. Waar ligt de focus? Zonder hen heb je geen schijn van kans tegen die ellendige Zombies.

Vervelen is er niet bij, want er zijn maar liefst 5 verschillende multiplayer- modi:

  • Scavenge Raid: racen over de kaart om middelen veilig te stellen en te winnen
  • Vaccine Hunt: pak een object op en houdt deze vast en verdien zo punten voor het team
  • Swarm Deathmatch: strijd in twee teams in een gevecht tot het einde
  • Swarm Domination: verover zones en verdien zo punten om te winnen met je team
  • King of the Hill: verover een heuvel en beheer deze om overwinningspunten te behalen

Vanaf 16 april kun je je op Playstation 4, PC via Epic Games en Xbox One tegoed doen aan hordes zombies én elkaar! Wanneer je nu alvast een pre-order plaatst krijg je extra wapens die wel eens heel goed van pas zouden kunnen komen. Doen dus!

Durf jij het aan?

© 2019 Kock Media Benelux
© Saber Interactive
Bron: Persbericht Koch Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.