We hebben onlangs twee nieuwe meiden in het team mogen toevoegen. Met de eerste van de twee maak je vandaag kennis in ons ‘Meet the Crew’ item. Hierin maak je nu kennis met onze Jadzia, ook wel bekend als Sam. Nog een mama in het team, want ook onze Sam heeft een kleine Female-Gamer in de dop rondlopen.

Bio:
Naam: Sam
Leeftijd: 30
Woonplaats: Zeeland het gezellige dorpje in Brabant
Bij Female-Gamers sinds: Mei 2014

Personal:
Wat doe je in het dagelijks leven?
Allereerst ben ik mama en huisvrouw, daarnaast werk ik als bandverzorger bij een poppodium wat inhoudt dat ik o.a. ervoor moet zorgen dat de band een lekkere maaltijd krijgt, precies een soort mama achter de schermen. En hou ik me bezig met fotografie en schrijf ik natuurlijk voor Female-Gamers.

Wat wil je worden als je later groot bent?
Ik hoop dat als ik later oud ben nog net zo positief in het leven mag staan en dat mijn bucketlist afgestreept is. – No Ragrets man, No Ragrets! – (We’re the Millers)

Andere hobby’s naast gamen?
Schilderen, tekenen, postcrossing, fotografie, lezen heb een flinke boekenkast vol met boeken, films en series kijken, wandelen, koken, concerten bezoeken, zingen onder de douche en creatief bezig zijn in huis heb allerlei thema’s in huis Mexicaans toilet en ben bezig met een Sci-Fi logeerkamer.

Verliefd, verloofd of getrouwd?
Verliefd en samenwonend.

Kid?
Ja heb een hele lieve dochter van inmiddels al 4 jaar en ze heet Fawn.

Is je dochter ook into gaming?
Fawn die vindt het heerlijk om op de iPad bezig te zijn en ze heeft ook haar eigen Storio, is een soort kindertablet van Vtech, waar ze veel op speelt. Ze vindt het heerlijk om bij ons op schoot te zitten wanneer we even aan ‘t gamen zijn achter de PC. Dus ik denk dat er al wel een mini-Female-Gamer in haar schuilt.

Gamed je partner ook?
Ik ben gelukkig gezegend met een vriend die ook gamed.

Hoe heb je elkaar leren kennen?
We hebben bij elkaar in de klas gezeten en toen nooit echt met elkaar gesproken. Pas vele jaren later raakten we via Facebook in gesprek door onze gezamenlijke fascinatie voor tattoo’s en fantasie kunstenaar Brian Froud.

Huisdiertjes?
Het is bij ons al een klein mini opvang geworden aangezien we een zwak hebben voor ongewenste diertjes. We hebben een Engelse Stafford genaamd Zoë, een lapjespoes Aiko, een eenogige piraten kat Pip, een volledig zwarte poes Jinx en sinds kort een gevonden zwart witte kitten genaamd Oreon. Maar voorlopig komen er geen diertjes meer bij tenzij…

Gaming:
Hoe gestart met gamen? Wie heeft je aangestoken?
Mijn vader kocht de NES en leerde mij hoe ik die zelf moest aansluiten, nadat hij ieder weekend vroeg moest opstaan om dat ding op te starten. Dus het is allemaal begonnen met Mario daarna kwam de Sega, de PlayStation en zelf kocht ik op een gegeven moment mijn eerste PC om ook daarop te kunnen gamen. Al die Warcraft lan-parties bij vrienden maakten me helemaal verslaafd!

Welke consoles heb je in huis?
Ik heb de Xbox, Xbox 360 imet Kinect, Wii met Balance Board, Nintendo DS, Gameboy, iPad en uiteraard de PC. Oh ja en op mijn Samsung Galaxy S5 speel ik ook best veel spelletjes.

Favo console of handheld?
PC en de Xbox.

Favoriete game ever!
Oeh dat is een hele lastige en ik heb er toch echt drie om verschillende redenen. De Xbox heb ik heel lang verfoeid want ik vond de controller helemaal niets tot daar de game Fable op uit kwam. Ik raakte verliefd op de Xbox en op de game Fable en hoewel ik ze allemaal heb blijft Fable 1 mijn favoriete consolegame. Uiteraard De Sims, ik heb deze game al vanaf de eerste editie gespeeld en vond het geweldig om mijn droomhuis en gezin te kunnen bouwen. Wanneer ik gewoon even een avondje ontspanning wil start ik vrij snel De Sims 3 met uitbreidingen op om daar mijn simmetje te zien groeien. Last but not least is toch echt World of Warcraft. Ik ben eerlijk gezegd verslaafd geweest aan deze game.

Welke game zit je op te wachten?
Heb je even? Nee mijn hart gaat steeds weer sneller kloppen als ik de trailers van De Sims 4 zie en kijk er echt naar uit. Hij staat al op mijn birthday wishlist. Uiteraard als Fable fan kan ik ook niet wachten op Fable Legends wil graag weer rond wandelen in Albion!

Welke console(s) ga je nog aan je collectie toevoegen?
Ik wil heel graag Xbox One hebben en ik wil graag ook nog wat oude consoles zoals de NES en Sega!

Female-Gamers:
Wat vind je van het Female-Gamers concept?
Heel erg leuk omdat het een gezicht geeft aan al die vrouwelijke gamers die er zijn. Nee we zitten niet alleen maar achter Facebook spelletjes maar we spelen ook ‘echte’ games zoals World of Warcraft, Dishonered, Battlefield en De Sims!

Favoriete nieuwscategorie?
Ik vind de gadgets heel erg leuk want ik ben gek op gadgets. Met Heathers Cosplay Guide blijf ik me verbazen hoe geweldig creatief mensen zijn! Uiteraard ook de nieuwtjes en de reviews vind ik vaak ook wel handig als ik over een game twijfel.

Wat is het leukste met betrekking tot Female-Gamers?
De crew vind ik erg gezellig, ondersteunend en lief!

Moet er nog iets aan toegevoegd worden?
Video’s, een magazine en vooral door blijven ontwikkelen als geweldige site waar vrouwen zich thuis voelen maar ook mannen graag een bezoekje aan brengen.

Hoe zie jij Female-Gamers over 5 jaar?
Ik hoop dat we straks nog meer bekendheid hebben onder de vrouwelijke gamers. Uiteraard zijn de mannen ook welkom! Het lijkt me super tof om een maandblad te ontwikkelen voor, door en met Female-Gamers. Verders hoop ik dat we allemaal blijven groeien en samen de gamewereld gaan bestormen met onze Female-Gamers power!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.