Loading Events

« All Events

Strips op de Markt

May 5 @ 10:00 - 17:00

Strips op de Markt is het leukste, jaarlijkse stripfestival van Gouda en de regio! Elke eerste zondag in mei speelt het zich af in het historische hart van Gouda, in en rond het eeuwenoude stadhuis. Het festival is al 15 jaar gratis toegankelijk voor iedereen: van verwoed verzamelaar of stripliefhebber tot winkelend publiek.

Wat is er te zien en te doen?
Kom langs op de stripbeurs met tientallen kramen en maak je verzameling compleet. Je vindt er alle genres: van Europese strips en graphic novels tot manga en Amerikaanse comics. Ontmoet jouw favoriete tekenaar en laat je album van een mooie tekening voorzien. Jaarlijks zijn er speciale beursedities te koop en kun je meebieden op de stripveiling, voor zeldzame en gewilde items. Uiteraard is er elk jaar ook een nieuwe versie van het Gouds Stripbier te koop, met een uniek etiket, getekend door de hoofdgast van het evenement.

Wie organiseert het evenement?
Strips op de Markt wordt elk jaar georganiseerd door een team enthousiaste vrijwilligers. In 2024 bestaat het team uit: Peter Boersma, Mathieu Dekker, Rob den Houter, Christien Luk & Marco Luk. Tijdens het evenement helpen tientallen vrijwilligers mee om er een groot succes van te maken!

Details

Date:
May 5
Time:
10:00 - 17:00

Venue

Markt
Markt 35
Gouda, 2801 JK Netherlands
+ Google Map