Dit jaar worden we hartstikke verwend met allerlei leuke nieuwe events om naar toe te gaan. In oktober kunnen we naar TomoFair wat er allemaal te beleven valt lees je hier.
In oktober wordt de allereerste indoor Japanse markt TomoFair gehouden. Met meer dan 150 stands, diverse workshops, lectures, demonstraties op een locatie van ruim 2500+ m2 pakken de organisatoren het groot aan. Uiteraard is er veel aandacht voor cosplay, merchandise en heerlijke Japanse gerechten.
De organisator hierachter is stichting Tomocon. In april organiseerde deze stichting al het succesvolle en uitverkochte animéconventie Tomocon 2014. Ben je daar niet bij geweest dan kan je via deze link http://www.facebook.com/tomoconventie alle foto’s en filmpjes terugvinden.
TomoFair wordt gehouden in de Jan Massinkhal te Nijmegen op zaterdag 4 oktober van 10.00 tot 17.00u. Parkeren is gratis en de locatie is ook goed te bereiken met het ov. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor slechts € 2,50 in de voorverkoop via deze link. http://www.tomofair.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.