He getver, Kerst komt er weer aan. Tussen alle vrolijke berichten en gezelligheid door, bekijkt een bepaalde groene griezel dit tafereel op een afstandje en besluit er wat aan te doen. Weg met Kerst, denkt de Grinch! Maar hoe bereidt hij zich voor, op deze uitdagende klus om alle cadeautjes en kerstversieringen te stelen? Wij hebben het aan ons team gevraagd; welke game zou de Grinch spelen?

Lisa: Bij het rondneuzen ben ik erachter gekomen dat de Grinch al zijn eigen game heeft en nog een recente ook! Namelijk The Grinch: Christmas Adventures. Zou hij zo vol van zichzelf zijn om zijn eigen game te spelen? Misschien dat hij stiekem liever iets gewelddadiger speelt om zijn haat jegens Kerst af te reageren. Een potje Call of Duty? Of misschien juist wel De Sims 4, waarbij hij het dorp nabouwt, om vervolgens te kijken hoe hij het beste alle cadeautjes en versieringen zo sneaky mogelijk kan stelen, zonder dat iemand het merkt.

Linn: The Grinch speelt de Games Adventskalender op de Nintendo Switch waarbij je aftelt tot kerst en iedere dag een nieuwe mini-game tot je beschikking hebt. Natuurlijk wacht hij niet, maar opent meteen maar alle vakjes om zo snel mogelijk kerst te stelen. Alle 25 spelletjes hebben een kerst-tintje: Gift Runner, Arctic Adventure, Bauble Shooter, Penguin Runner, Holiday Jigsaw, TetriX-Mas, Winterpong, Christmas Match-3 en noem maar op. Bah, kerst!

Alena: Ik denk dat de Grinch zijn hernieuwde liefde voor de kerst gaat vieren met Emily’s Christmas Carol van de Delicious serie. Deze leuke time-management games zijn een heerlijk tijdverdrijf voor als het koud en guur is buiten. Naast een beetje spanning en sensatie kan de Grinch ook in deze game kerst een beetje redden door heerlijke gerechten te bereiden en iedereen blij te maken!

Amber: The Grinch speelt Call of Duty: Warzone/Modern Warfare 3, want hier heb je altijd een kerstevent, die toch een wat donkerder randje heeft, wat de Grinch volgens mij heel erg kan waarderen!

  • CODMAS: Santa’s Slayground (limited-time mode, mid-season): op Kerstmis geïnspireerde game mode gespeeld op speciale maps:
    • Shipmas
    • Hangover

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.