Niets leuker dan cadeaus van je favoriete helden onder de boom vinden. Vandaag geven we cadeautips voor onze besnorde vriend: Mario. Welke items horen niet te ontbreken op je wensenlijstje? We nemen er een aantal met je door.

De Piranha-Plant in LEGO-vorm misstaat zeker niet tussen de rest van je LEGO-verzameling, maar ook niet als individuele creatie. Zet de Piranha-Plant neer zoals jij dat wilt, want de stengels, kop, bek en bladeren van dit 540-delige bouwwerk zijn verstelbaar naar jouw eigen voorkeur.

Voor de gamers die nog niet de nieuwste Mario hebben aangeschaft is natuurlijk Super Mario Bros. Wonder ideaal om cadeau te krijgen in de zak of onder de boom. Red het bloemenrijk lokaal of online, want ook daar kun je dit heerlijke avontuur beleven.

De Super Mario Flower lamp is een echte eye-catcher in de kinderkamer. Hij werkt op batterijen en geeft een leuk subtiel lichtje af. Ideaal om toch wat licht te hebben tijdens de donkere dagen.

Met deze magnetenset kun jij je eigen level bouwen op bijvoorbeeld de koelkast. Laat Mario springen, een power-up pakken of een vijand verslaan.

Laat Mario uit de pijp vliegen in het Pop Up Super Mario spel. Om de beurt steken jullie een staafje in de pijp. Pas op, want als Mario er genoeg van heeft springt hij uit de pijp. Gebeurt dit? Dan is het voor jou game-over en mag de rest uitvechten wie als winnaar uit de bus komt.

Het Super Mario Bros Movie activity book bevat karakters die je uit kunt drukken en zo kun je je eigen Super Mario scenes naspelen. Hij is ook nog eens te koop voor een leuk prijsje, dus hiermee zit je sowieso goed. Heb je altijd al alles willen weten of Super Mario? Ga dan voor de 256-pagina’s tellende encyclopedie. Hij is in het Engels, maar bevat zeer veel informatie over karakters, geschiedenis en memorabele momenten.

Weet je je helemaal geen raad? Ga dan voor een plushie! Ze zijn verkrijgbaar in een Mario, Luigi of Yoshi-editie. Dertig centimeter hoog. Hier wordt iedereen blij van.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.