FAQ? Ken jij de artikelen-reeks hier op Female-Gamers.nl nog? Even een throwback naar 2016, want toen is de redactie het hemd van het lijf gevraagd met vele geeky-gerelateerde vragen. We blazen de rubriek nieuw leven in en onderwerpen alle redactie-leden weer aan een aantal prangende vragen die een bron van inspiratie voor de lezers kunnen zijn. De vraag van deze FAQ-editie: Welk game-cadeautje wil jij graag voor Valentijn?

Love is in the air! Valentijn komt om de hoek kijken. Of je vindt het zwaar commercieel, of je geeft er helemaal niets om en vergeet überhaupt dat het Valentijnsdag is, of je voelt je verplicht toch een presentje aan je partner te geven of je gaat er helemaal in mee en viert de liefde volop! Maar wat geef je je partner nu met Valentijn? Onze redactie-leden laten weten welk cadeautje zij graag van hun partner zouden krijgen op deze dag.

Patricia:
Wat ik voor Valentijn wil? Heb je even? Chocolade! Dan heb je al vrij snel mijn hart veroverd hoor. Ik heb vaak wel waslijsten vol wat ik wens, maar dat bewaar ik voor mijn verjaardag, de Sint en Kerstman. Maar een roze controller voor de PlayStation zou ik ook wel blij van worden. Kan iemand er ook even voor zorgen dat dit stuk door mijn man wordt gelezen?

Linn:
Stiekem hoop ik wel weer op een leuk Valentijnscadeautje, het hoeft niet zozeer game-gerelateerd te zijn. Ééns in de zoveel tijd krijg ik een bosje bloemen, er is echter geen touw aan vast te knopen welke Valentijnsdag wel en welke niet. Hoewel… stiekem ben ik niet zo van de bloemen. Ze zijn hartstikke mooi, maar na twee weken kun je ze weggooien en dat is toch een beetje zonde. Daarnaast gaan bloemen en katten hier in huis niet helemaal goed samen. Waar ik dan wel enthousiast van wordt? Het gaat om het gebaar en dat is voor mij het allerbelangrijkste en dat gebaar mag iedere dag van het jaar zijn en hoeft niet persé op Valentijnsdag natuurlijk. Ik verwacht niets, maar stiekem heb ik wel een beetje hoop. Die hoop is gevestigd op Hogwarts Legacy, oké, oké die kans is wel hééééél erg klein. Net voor deze heugelijke dag is de release en het is toch de ideale gelegenheid om de game aan je geliefde te geven. Heb je meteen de eerste weken rust, want die is zeer zeker de hele tijd bezig met het verkennen van Hogwarts. Maar toch… mocht er toch iets verschijnen dan is het ongetwijfeld echt iets liefdes-gerelateerd en de liefde gaat hier letterlijk door de maag, dus voedselwaren zijn ook altijd welkom.


Alena:
Niet persé game-cadeautje, maar wel een geek cadeautje. Ik hou echt van Star Wars en wil daarom heel graag nog de AT-AT LEGO set, en dan niet die kleine, maar die hele grote met 6785 steentjes! Die is wel behoorlijk aan de prijs, dus die verwacht ik niet echt te krijgen. Ik vind een tof shirt van Marvel of Star Wars ook altijd leuk, of een Groot plantenpot! Ook word ik altijd heel blij van kleine hebbedingetjes van games, Marvel of Star Wars.

Lisa:
Och, wij doen eigenlijk niet zo aan Valentijn, maar tegen een cadeautje (of twee) zeg ik natuurlijk geen nee. Een nieuwe draadloze headset is altijd welkom en doe dan ook gelijk maar de remake van Dead Space voor PC. Klinkt niet heel romantisch, maar het is toch ook een tactiek om met de eerste date naar een horrorfilm te gaan, zodat je de ander kan geruststellen met een arm om hem/haar heen?

Witchy:
Ik verwacht eigenlijk niets. Hier is het vastelaovend (carnaval) net na valentijnsdag. Gok dat ik dan wel een drankje krijg. Maar als ik mocht kiezen staat Hogwarts Legacy wel op mijn verlanglijstje. Lijkt me wel heel gaaf om deze te kunnen spelen.

Jadzia:
Zelf heb ik echt een grafhekel aan Valentijnsdag, sorry! Maar ik vind het zo gemaakt dat je juist op die dag met je geliefde iets moet doen, net als alle andere duizenden stellen… Dat maakt zo’n dag voor mij echt het tegenovergestelde van wat het zou moeten betekenen. Ik vind het leuker om op een doodgewone dag spontaan verrast te worden met een leuk gebaar of cadeautje. Ik heb pas al een super lief game-cadeautje gekregen Hogwarts Legacy. Een geweldig cadeau waar ik echt super blij mee ben. Al moet ik nog wel even wachten voordat ik de game echt kan gaan spelen. Ik heb sinds kort ook eindelijk de Xbox Series X aan mijzelf cadeau gedaan. Een custom made controller ontworpen door mijn dochters en vriend zou ik heel erg gaaf vinden!


Heb jij nog de stiekeme hoop op een leuk game-gerelateerd Valentijns-cadeautje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.