Het is weer zover! Game Changers Nederland gaat weer gamen voor het goede doel van 5 t/m 7 maart.

Game Changers Nederland draait al sinds 2016 mee in de marathonwereld en sindsdien keren ze jaarlijks terug. Elk jaar kiezen ze een ander goed doel uit waar alle kijkers aan mogen doneren. Zo hebben ze al geld opgehaald voor Make-A-Wish, Stichting ALS Nederland, het Nationaal MS Fonds en het Prinses Beatrix Spierfonds. Nu is het tijd voor het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland door allerlei activiteiten te organiseren waar ouderen aan deel kunnen nemen. Zo willen ze alle ouderen de kans geven om gezond oud te worden en willen ze alle ouderen betrekken om zo ook eenzaamheid te voorkomen.

Op vrijdag 5 maart om 12.00 trappen ze de online marathon af.  De streamers zullen verschillende games spelen, variërend van Mario Kart tot Dark Souls, dus voor iedereen wat wils. Ze zullen streamen vanuit een studio die ze coronaproof hebben ingericht, zodat ze toch met drie personen aanwezig kunnen zijn. Wel zo gezellig natuurlijk! De gamers die voorbij komen willen ook gerust wat extra’s doen, want in voorgaande edities hebben ze wel eens hete pepers gegeten tijdens het gamen of werden ze geharst. Maar dan moet je wel even wat extra doneren natuurlijk, dat doen ze echt niet zomaar!

Naast het visuele vermaak kun je ook verschillende items winnen in een veilig of gewoon door te doneren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle prijzen die worden weggeven tijdens deze editie, maar ik kan alvast verklappen dat er onder andere een PlayStation 5 Digital edition, een Philips G278G4 Gaming Monitor en de World of Warcraft Collector’s Edition. De gamers hebben er in ieder geval zin in! Naast de gamers zullen er ook VIP streamers deelnemen aan de marathon, zoals influencer en artiest Yordi Nogmaals en Hardstyle producer Nightcraft. De stream eindigt op 7 maart om 23.59.

COVID-19 heeft een reusachtige stempel achtergelaten op onze samenleving, en ouderen zijn hiervan het meest de dupe geworden. Veel ouderen leefde al in een sociaal isolement en dit is door de Corona pandemie alleen maar erger geworden. Game Changers Nederland vindt het dan ook zeer belangrijk dat deze bevolkingsgroep de nodige aandacht krijgt in deze moeilijke tijden.

Nou, daar ben ik het helemaal mee eens! Dus als je in de gelegenheid bent om te doneren, doe dan via deze pagina een mooie donatie aan het Nationaal Ouderenfonds tijdens deze gamemarathon en deel het ook vooral in je netwerk.  Wil je meer weten, check dan even Instagram, Facebook of Twitch. Vanuit Female-Gamers wensen we Game Changers Nederland heel veel succes met de marathon en we hopen dat er veel geld wordt ingezameld voor dit mooie doel, want we willen natuurlijk allemaal gelukkig en gezond oud worden! Kijk dus allemaal tussen 5 en 7 maart via de officiële website of via Twitch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.