De dagen worden gelukkig weer langer, de zon laat zich weer veel meer zien en toch zijn onze vooruitzichten dat we nog steeds veel binnen moeten blijven. De avond kom je wel door met de vele content op Netflix. Ook in maart staan ons weer de nodige nieuwe releases te wachten en bij Female-Gamers.nl hebben we natuurlijk weer een aantal leuke tips.

Afgelopen maand heb ik weer aardig wat series en films gekeken. Behoorlijk veel om maar eerlijk te bekennen. The Crown is helemaal afgekeken, Outlander ben ik aanbeland bij seizoen 2, van The Good Place heb ik seizoen 3 en 4 er nog even doorheen gejaagd enThe Sinner seizoen 3 is ook weer van mijn kijklijst af. Capitani, Pieces of a Woman, Le Bazar de la Charité en Behind her Eyes heb ik daarnaast ook nog even gekeken. Nu ik zo terugkijk: ik heb in februari echt enorm veel gebingewatched. Nu is het wel zo: ik heb al mijn tv-programma’s die ik volg nog niet eens opgenoemd.

Op naar een nieuwe maand waarin er weer mooie nieuwe releases op de planning staan.

The Irregulars
Vanaf 26 maart kun je naar Baker Street 221B komen en je absoluut vermaken met The Irregulars. Zeker wanneer je een liefhebber was van Sherlock en enorm uit zat te kijken of er nog een vervolg zal komen. Londen in de 19e eeuw, the Irregulars lossen – in opdracht van dr. Watson en Sherlock Holmes bovennatuurlijke misdrijven op.

Dota: Dragon’s Blood
De makers van the Legend of Kora komen met een nieuwe animatie-serie: Dota: Dragon’s Blood. De serie is gebaseerd op het universum uit de DOTA2 games. Te zien op Netflix vanaf 26 maart.

Sky Rojo
Deze Spaanse serie draait om 3 ex-prostituees die zijn ontsnapt aan de handen van hun pooier. Dat belooft veel spanning. Tijdens hun vlucht plegen ze ene na de andere misdaad om weg te blijven van hun verleden. Te zien vanaf 19 maart.

The One
De liefde… het komt en gaat zoals het gaat. De wetenschap is er al flink mee bezig in Married at First Sight en meestal is dat geen succes. Kun je met DNA wel bepalen wie je ultieme match is? Je ziet het vanaf 12 maart in The One.

Yes Day
Je kent het wel: je hebt kinderen en verkoopt de hele dag ‘nee!’. Wat nu als je een hele dag overal ‘ja!’ op moet zeggen. Je ziet het in de film Yes Day, met Jennifer Gardner in de hoofdrol, vanaf 12 maart.

Sentinelle 
Deze film is van de makers van het Franse succes Lupin. In de wraakfilm volg je een getraumatiseerde militair die bij thuiskomst er alles aan doet om de aanvaller van haar zus te vinden. Te zien vanaf 5 maart.

Ook interessant: seizoen 7 van the Blacklist (vanaf 14 maart), Rebecka Martinsson (vanaf 1 maart), Love Alarm seizoen 2 (vanaf 12 maart), Despicable Me 3 (vanaf 8 maart), All of Us (vanaf 1 maart) en Joker (vanaf 3 maart).

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.