Het eerste seizoen van het inmiddels zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onthuld, genaamd Crimson Heist. Dit nieuwe seizoen brengt uiteraard ook een nieuwe Operator met zich mee en wordt er een opnieuw ontworpen versie van de map Border geïntroduceerd. Verder brengt het nieuwe seizoen ook allerlei nieuwe features en een Elite-skin met zich mee. Een hoop nieuws dus!

De nieuwe Operator die geïntroduceerd wordt in Crimson Heist is Flores, een nieuwe aanvaller uit Argentinië. Hij is uitgerust met de RCE – Ratero Charge gadget, waarmee hij een bestuurbaar explosief inzet en deze vervolgens door de map heen kan rijden voor een beperkte tijd. Aan het einde van de timer (of eerder als de speler daarvoor kiest), bewapent het apparaat zichzelf, wordt het kogelvrij en begint er een korte ontstekings-timer. Aan het einde van de ontsteking ontstaat er een krachtige explosie. Flores is tevens uitgerust met een AR33 of een SR-25 als primair wapen en een GSH-18 als secundair wapen.

De opnieuw ontworpen versie van de map Border zal voor spelers een uitdagende nieuwe omgeving vormen, waarbij sommige ingangen geblokkeerd zullen zijn en er minder vernietigbare muren aanwezig zijn. Deze nieuwe versie van Border zal ook een binnenshuis balkon bevatten, dat het trappenhuis in het oosten verbindt met de Break room. De badkamer is daarnaast ook uitgebreid en verbonden met de Tellers. Hierdoor zal de map weer als nieuw aanvoelen.

Crimson Heist brengt introduceert daarnaast ook een nieuwe secondaire gadget, namelijk de Gonne-6. Dit wapen bevat maar één kogel, maar kan daarmee bijna alle kogelvrije gadgets van de map verwijderen.

Verder wordt de game ook voorzien van nieuwe updates die afkomstig zijn uit de Future of Siege en wordt er een nieuwe Elite skin voor Kali beschikbaar gesteld, de Masterframe Prototype I.

Vanaf 16 maart zal het nieuwe seizoen Crimson Heist beschikbaar zijn.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bekijk hier de story trailer voor Crimson Heist:

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.