Zaterdag is het tijd voor Echo Base Charity Con in Amsterdam, dus laten we kijken naar het laatste nieuws rondom dit evenement.

Er is helaas een afzegging onder de gasten. Mike Quinn kan helaas niet aanwezig zijn vanwege filmverplichtingen. Ik vermoed dat ze op korte termijn geen vervanging hebben kunnen vinden, maar gelukkig zijn er nog heel veel andere toffe gasten en activiteiten! Zo zijn er inmiddels verschillende panels bekend gemaakt, zoals This Is The Way: Making The Mandalorian, Behind The Magic: A Look At Creating The VFX en Panel: From Screen To Streaming. In deze panels zullen experts spreken over de wereld achter de schermen. Brendan Wayne en Justin van der Lek zullen meer vertellen over de epische serie The Mandalorian, Bonnie Piesse en Duncan Pow delen hun ervaringen over de ontwikkeling van hun personages van film naar serie en Justin van der Lek zal het publiek meer vertellen over de VFX van Star Wars.

Met Echo Base Charity Con wordt natuurlijk ook geld ingezameld en dat kan op verschillende manieren. Catawiki werkt samen met het evenement en host op dit moment een veiling. Er staan echt hele toffe items tussen, zoals een poster van Obi-Wan Kenobi gesigneerd door niemand minder dan Ewan McGregor, of custom made figuren voor bijvoorbeeld in een diorama. Check hier alle items van de veiling en wees er snel bij, want hij loopt nog 3 dagen! https://www.catawiki.com/en/a/787555-movies-charity-auction-star-wars-echo-base. Mocht dit nog niet genoeg zijn, dan kun je op het evenement zelf ook meedoen aan een loterij. Voor 2 euro per lot maakt je kans op een prachtige lijst met items, zoals:

  • Een zeer gewilde Carrie Fisher tribute poster van Star Wars Celebration Orlando (oplage: 8000 stuks) gedoneerd door Stichting Echo Base
  • 15 puzzels van The Mandalorian gedoneerd door Ravensburger
  • Een origineel Echo Base Con 2019 crew t-shirt gedoneerd door Stichting Echo Base
  • Meer dan 30 t-shirts van de series Andor en The Mandalorian gedoneerd door The Walt Disney Company (Benelux)
  • Twee exclusieve Return of the Jedi 40th anniversary prints van Celebration 2023
  • 15 posters van de game Star Wars Jedi: Survivor gedoneerd door EA – Electronic Arts
  • 8 verschillende Star Wars Celebration pin sets gedoneerd door Lucasfilm Ltd.
  • Veel, heel veel action figures van The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi gedoneerd door Hasbro

Genoeg te doen dus! Het volledige programma van Echo Base Charity Con vind je hier. Wij zijn er bij op zaterdag, zien we jullie daar ook?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.