Yup, de Star Wars nerd mag weer wat testen! Vandaag laat ik je weten of de Star Wars Darth Vader en Stormtrooper lichtslinger een potentieel Vaderdag cadeau is.

Soms is het moeilijk om iets te bedenken voor iemand die alles al heeft, waardoor je uiteindelijk bij  de snuisterijen en lollige cadeautjes belandt. De Star Wars Darth Vader en Stormtrooper lichtslinger valt ook in die categorie. Tijd om dit product eens onder de loep te nemen. Als ik de verpakking open voel ik al aan de lampenkapjes dat de kwaliteit niet heel goed is, bovendien zitten er drie lampenkapjes los, maar gelukkig zijn die heel makkelijk weer op de lampjes te zetten. De slinger bevat 12 lampjes met uiteraard 12 kapjes in de vorm van een Stormtrooper of Darth Vader voelen erg goedkoop aan, zien er ook zo uit en lijken niet echt ‘hufterproof’ of bestand tegen het weer. Het batterijdoosje moet geopend worden met een kleine schroevendraaier en vraagt om 2 AA batterijen om de slinger van stroom te voorzien. 

Overdag was het moeilijk om te zien hoeveel licht er vanaf kwam, dus ik heb even gewacht tot het wat donkerder was. Helaas komt er niet veel licht vanaf, dus het is echt puur voor de sier en voor de gein. De kamer werd wel een beetje verlicht, maar bijster veel was het niet. Ook buiten is het vooral als sier leuk om op te hangen, al vraag ik me af of het batterijdoosje weer en wind kan weerstaan. Je zou de slinger dan onder een overkapping kunnen hangen, of je moet het gewoon elke keer opruimen. Ik moet zeggen dat het me buiten wel meeviel met de lichtsterkte, ook al is het niet veel, er komt wel wat licht vanaf en uiteraard geven de Stormtroopers meer licht dan alle Darth Vaders. Overigens viel er tijdens het verplaatsen ook weer een helmpje van een van de lampjes af, dus misschien kan vastlijmen geen kwaad.

Persoonlijk zou ik deze lichtslinger niet kopen, vooral vanwege de kwaliteit, want ik heb beroerd weinig zin om elke keer lampjes op te rapen als het waait en nog minder zin om alle lampjes vast te lijmen. Mocht je nou echt niet weten wat je voor vaderdag moet kopen, of voor die verjaardag over een paar weken, tja, wie ben ik dan om te zeggen dat je die slinger niet moet kopen. Weet wel dat de slinger kwalitatief niet heel goed is en dus echt bedoeld is als geinig geeky cadeautje. Ik denk dat het zeker geschikt kan zijn als leuke lichtslinger voor op een kinderkamer, game-/hobby-/verzamelkamer of misschien zelfs wel voor in de kerstboom voor een nerdy sfeer, maar ik zou het niet kopen als je echt verlichting ergens voor nodig hebt. Het is een leuk hebbedingetje, een leuke decoratie, een geinig snuisterijtje voor de geek die alles al heeft. Je kunt de slinger hier kopen via ditverzinjeniet.nl, waar ze overigens nog meer vaderdagcadeautips hebben voor als je het zelf even niet kunt verzinnen.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.