Voor mij is dit altijd een periode waar ik veel cadeautjes moet halen, veel van mijn familie en vrienden zijn deze periode jarig en dan heb je ook nog moeder en vaderdag! Nu hebben we moederdag al gehad, maar vaderdag komt er nog aan en ik vind cadeaus voor mijn vader kopen echt één van de moeilijkste dingen die er zijn. Ik denk sowieso dat mannen lastig voor te shoppen zijn, mijn broer is binnenkort jarig en ik had nog geen enkel idee wat ik zou halen, maar ik denk dat ik voor de giftcard ga!

Na een tijd op het internet zoeken naar iets wat mijn broer nog niet heeft ben ik tot de conclusie gekomen dat hij eigenlijk alles, wat betaalbaar is, wel heeft, dus ben ik terecht gekomen bij giftcards. Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten giftcards en kun je ze ook op verschillende manieren krijgen. Je kan naar de winkel gaan, maar ik ben een echte online shopper en ja ze zijn ook online te koop! Er zijn verschillende giftcards, zoals voor de Google Play store, Amazon, Spotify, Zalando voor de shoppers, maar er zijn ook gamecards te koop. Die gamecards zijn ideaal, omdat er soms toch meer geld in games gaat dan je door hebt. Zo kun je bijvoorbeeld in League of Legends skins kopen van echt geld, maar wil je niet dat je hele zakgeld of salaris hieraan op gaat. Nu kan je dus gamecards vragen waardoor je zonder schuldgevoel je geld in je game kan stoppen. Er zijn ook gamecards voor Nintendo, Playstation, Xbox, Blizzard en Kinguin. Ideaal ook voor ouders om een budget vast te leggen voor hun kinderen, op is namelijk ook echt op en dan hoef je geen rekening te koppelen aan je accounts. Voor het cadeau voor mijn broer zit ik te twijfelen tussen een iTunes en Netflix giftcard. Met een Netflix giftcard geef je iemand een periode van genieten van de leukste en nieuwste series en films. Tegenwoordig kom je niet om de populaire streamingdienst heen en moet je toch wel Netflix hebben wil je een beetje mee kunnen praten op school of op het werk. Aan de andere kant is de iTunes giftcard veel breder, je kunt namelijk muziek, films, apps en boeken kopen in de app store, maar ook games of tegoeden voor de games die je al hebt. Aangezien mijn broer al Netflix heeft, en ik dus meer zijn rekening zou betalen met de giftcard, heb ik gekozen voor een iTunes giftcard.

Het daadwerkelijk aanschaffen van de giftcard is opvallend makkelijk. Je gaat naar de website en selecteert de giftcard van jouw keuze, dan kies je het bedrag dat je wil geven. Je kunt kiezen uit vaste bedragen, maar je kan ook zelf een bedrag invullen, deze kan je dan gewoon bestellen, maar ook als een cadeau bestellen. Is de giftcard bestemd voor iemand anders, vergeet dan niet om dit te selecteren, want dan kan je er een leuke achtergrond bij kiezen en ook een bericht, waardoor het echt als een cadeau ontvangen wordt. Nadat je betaald hebt, eigenlijk zijn alle betaalopties er wel, krijg je de code toegestuurd via de mail en dan is het een kwestie van opwaarderen. Ook dit gaat makkelijk, maar vooral ook snel, je hebt je tegoed binnen 29 seconden opgewaardeerd!

Ik ben in ieder geval geslaagd in mijn missie van vandaag en ik heb ook voor jullie leuk nieuws. Ik mag namelijk in samenwerking met opwaarderen.nl een iTunes giftcard weggeven! Het gaat om een giftcard van 25 euro, dus zeker de moeite waard. Wil jij die winnen? Volg ons op Facebook en Instagram en reageer op deze post op de website dan verloten wij een giftcard onder de personen die gereageerd hebben.

Voorwaarden:
• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.
• De reactie moet voor 14 juni 23:59 uur binnen zijn.
• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).
• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken. Wij nemen contact op met de winnaar via Social Media.
• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
• Je e-mailadres zal doorgegeven worden aan opwaarderen.nl om de giftcard te kunnen ontvangen, verder worden jouw gegevens niet doorgespeeld aan derden en zullen na de prijsvraag verwijderd worden uit ons systeem.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

6 Comments on “Cadeautip: Giftcard, ideaal cadeau en nog te winnen ook! (winactie gesloten)”

  1. wat leuk zo’n iTunes giftcard om cadeau te geven of zelf te krijgen
    Ik maak graag kans!

  2. Ik doe graag mee! Ik ben autistisch dus kom weinig buiten, maar kan me met games goed vermaken 🙂

  3. Ik zou graag enen playstation giftcard willen winnen. Zodat ik mijn Sims game kan uitbreiden.

  4. Dat is echt een erg leuke prijs, ik doe graag mee, volg zowel op facebook als op instagram (wel met andere namen 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.