Mijn eerste first person shooter die ik ooit speelde was Battlefield 1942 en sindsdien heeft de Battlefield franchise een speciaal plekje in mijn game hart veroverd. Ik was dus hoe dan ook al erg enthousiast over een nieuwe versie, namelijk Battlefield V. De trailer is uit en ik ben nog veel enthousiaster geworden!

Battlefield is altijd een super mooi spel met scherpe graphics en goede gameplay, maar deze versie wordt toch nog iets specialer voor ons Nederlanders. Zo heeft Battlefield veel locaties al gehad, denk aan Stallingrad, Vietnam, maar nu komen ze naar ons kleine kikkerlandje! Het was al bekend dat Battlefield V weer over de tweede wereldoorlog zou gaan,  maar er zal een map zijn die zich afspeelt in Rotterdam! In de trailer is een verwoest Rotterdam te zien met het Witte Huis en de Laurenskerk die duidelijk te herkennen zijn en de oorlog overleefd hebben.

Ik kon al niet wachten, maar nu al helemaal niet. Battlefield V komt 19 oktober uit!

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.