Naast games om naar uit te kijken komen er ook veel goede films uit in 2018. Ik heb er 10 uitgekozen, waar ik echt niet op kan wachten om te zien!

1 Ready player One

Virtual reality on steroids! Oftewel een film over de toekomst en hoe virtual reality zich zou kunnen uitbouwen, het ziet er vet uit en een leuk game concept vertaald in film

2 Tomb Raider

Een film waar ik naar uit kijk een nieuwe verfilming van het top spel Tomb Raider!

3 A wrikle in time

Een disney film met een sterrencast en zeker leuk voor kinderen en volwassenen. Hij komt in maart al uit en gaat over reizen door dimensies.

4 Ocean’s 8

Ik vond de Ocean films altijd erg leuk en dit keer is het thema girl power. Het is een vrouwlijke sterrencast die een heist gaat uitvoeren, ik ben benieuwd.

 

5 Fantastic Beasts: The crimes of Grindlewald

Niet zozeer een game film, maar meer geek. Voortzetting van de Wizarding World die J.K. Rowling geschapen heeft in Harry Potter gaan we nu iets eerder in de tijd toen Grindlewald de grootste vijand was. Ik wacht al een jaar op deze film en zal ook nog wel even moeten wachten, maar ga hem zeker zien!

 

6 The nutcracker and the four realms.

Ook op deze film kan ik niet wachten, ik ben al fan van the nutcracker sinds ik het de eerste keer als ballet voorstelling gezien heb. Dit is een Disney verfilming met een twist. Ik ben benieuwd wanneer hij precies uit gaat komen, aangezien het wel een beetje een kerstfilm is.

7 The Current War

Een film over Edison en Nikola Tesla, de ontdekking van elektriciteit en de weerstand die dat opwekte vanuit de mannen die hun monopoly kwijt raakten. Dit is een film die ik sowieso ga zien!

https://www.youtube.com/watch?v=wMECv6yLOFM

8 Black Panther

Een superhero film kan niet uit de lijst ontbreken, want er komen er weer een aantal uit in 2018. Waar ik het meest benieuwd naar ben is Black Panther, een nieuwe superheld van Marvel. De trailer ziet er goed uit en ik ben erg benieuwd naar deze superhero movie. Ik hoop dat hij zich genoeg kan onderscheiden van al die andere superhero films die al in omloop zijn.

9 Red Sparrow

Een nieuwe film van Jennifer Lawrence, waar ze in de huid kruipt van een russische intelligence agent die haar lichaam als wapen gebruikt. Klinkt cliché, maar ik ben toch benieuwd.

10 The Commuter

Een psychologische thriller over iemand die op de verkeerde plaats op het verkeerde tijdstip is en meegesleept wordt in een race tegen de klok waar hij meerdere puzzels moet oplossen. Klinkt goed, ziet er ook spannend uit, dus zeker een must see voor mij.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.