In november liet ik jullie weten dat er een Pokemon Go geïnspireerde Harry Potter game aan gaat komen, namelijk Harry Potter: Wizards Unite. Ik heb daar verder geen nieuws over helaas, maar ik heb wel nieuws over een mobile game genaamd: Harry Potter: Hogwarts Mystery. Van deze game zijn er de eerste beelden!

Ik kan niet wachten tot de mobile game uit komt, maar we hebben helaas nog steeds geen datum het enige dat we weten is dat het ergens in 2018 uit zal komen. Harry Potter: Hogwarts Mystery is een spel waar je, je eigen karakter kan maken en het leven als een student aan Zweinstein kunt ervaren. Het leuke is dat het spel zich afspeelt voor Harry Potter op Zweinstein aan komt, dus je loopt rond in de wereld zoals je hem kent uit de boeken met de bekende leraren, maar zonder de studenten die je hebt leren kennen in de boeken, je kan het dus echt eigen maken.

We krijgen in ieder geval twee mobile Harry Potter games in 2018 dus dat is voor elke Harry Potter fan heel erg goed nieuws! Ze zijn als het goed is heel verschillend, bij Wizards Unite ga je de straat op om te ontdekken en in Hogwarts Mystery duik je juist de wereld van J.K. Rowling in door op Zweinstein te mogen ontdekken en lessen te kunnen volgen.

Hier het filmpje met de eerste beelden van de game, ik vind dat het er heel erg goed uit ziet!

Written by

Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!