Ik ben een enorme Harry Potter fan sinds ik het eerste boek heb gelezen toen ik dertien was. Mijn eerste artikel voor deze website ging ook over Harry Potter en nu er nieuws is op Harry Potter gamevlak moet ik dat natuurlijk delen.

Er gingen al een tijdje geruchten dat er een Pokemon Go geïnspireerde Harry Potter game zou komen, maar nu zijn er ook echt concrete plannen voor de ontwikkeling. Het zal Harry Potter: Wizards Unite heten en het is een smartphone spel op basis van de Wizarding World van J.K. Rowling, waar ik zo gek op ben. Het spel wordt gepubliceerd door Niantic, Warner Bros en ontwikkeld door Interactive Entertainment en er zal gebruik gemaakt worden van de nieuwste smartphone technologie. De naam klinkt echt perfect voor een spel met Augmented Reality technologie en we hebben gezien dat Pokemon Go ook veel mensen bij elkaar bracht, ik hoop dat dit spel hetzelfde zal doen.

Harry Potter: Wizards Unite laat je deel uit maken van de toverwereld van Harry Potter en je laten geloven dat magie echt bestaat. Je kunt door echte wijken en steden lopen en zo avonturen beleven, leren toveren, geheimzinnige voorwerpen ontdekken en in aanraking komen met legendarische monsters en natuurlijk de vertrouwde personages kunnen niet ontbreken. In een statement lieten de makers weten dat je in de game wereldwijd het gedetailleerde, fantasierijke universum op een nieuwe manier aan den lijve zou kunnen ondervinden, misschien trekken wij er allemaal weer massaal op uit met dit spel, net zoals met Pokemon Go.

Er zijn verder nog niet veel details bekend hoe het spel er precies uit zal gaan zien en hoe het zal werken, maar ik ben erg benieuwd en kan niet wachten. We zullen wel moeten wachten tot 2018 voor we meer details te horen krijgen, maar ik hou jullie op de hoogte!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.