De game ligt vandaag in de schappen, of is digitaal aan je winkelmandje toe te voegen, er verschijnt vandaag om 15:00 uur ook een Nintendo Direct over Xenoblade Chronicles 2. Tijdens deze presentatie zal de wereld van Alrest uitgebreid onder de loep worden genomen.

Misschien heb je de game al in je bezit en ga je zelf de wereld van Alrest ontdekken, misschien heb je de game nog niet en twijfel je nog of je hem gaat aanschaffen of niet. Wellicht dat met deze Nintendo Direct alle twijfels worden weggenomen.

Om 15:00 uur zal de Xenoblade Chronicles 2 voor de Nintendo Switch uitzending plaatsvinden op onder andere het YouTube kanaal, de website van Nintendo Direct en via de Facebook pagina.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.