Met trots kunnen wij jullie vertellen dat onze dochter Zelda Eileen, een volledig interactieve mini mensje, is geboren! Nadat we de uitgerekende datum passeerden werd de geboorte op 16 september jongstleden ingeleid. Onze dochter is vernoemd naar uiteraard de wel bekende Princes en de eerste vrouw ooit die een ruimteshuttle richting de maan bestuurde.

Hoewel ik nog flink heen en weer heb gewaggeld op Gamescom liet onze dochter zich niet eerder dan 8 dagen na de uitgerekende datum zien. Ook tijdens de bevalling maakte onze Zelda het even spannend en werd er uiteindelijk een spoedkeizersnede uitgevoerd, om mij en onze dochter te beschermen. Maar alles is goed gekomen we hebben een kerngezonde dochter die zich laat horen als ze honger heeft of graag een nieuwe pamper wilt. Mijn energie begint ook weer terug te komen en ik geniet met volle teugen samen met mijn partner en onze twee andere kinderen enorm van onze Zelda.

ZeldaEileen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.