Ik ga morgen een dagje naar Utrecht. Wat ik daar ga doen? Ik ga naar een feestje, genaamd “Eindbaas”. Eindbaas is een groep DJ’s die een bijzonder instrument gebruiken om hun muziek te maken: een GameBoy. Is het waar? Ja het is waar.

Enkele weken geleden werd ik meegevraagd door een goede vriend van me. Hij bleef er maar over doorgaan hoe leuk hij het daar wel niet gehad had. Het publiek wat op dit soort evenementen af komt verschilt natuurlijk ook wel van mensen op techno-feestjes en dergelijken. Ik ben benieuwd, dat kan ik jullie wel vertellen.

Wat voor mensen zullen er zijn?
Zullen ze allemaal aan de drugs zitten?
Valt die 8-bit muziek wel uit te houden voor 5 uur lang?

Allemaal vragen die in mijn hoofd rond blijven dwalen, en ik krijg ze er maar niet uitgesmeten. Ik ben benieuwd jongens. En over een week of twee vertel ik jullie zeker over mijn avontuur. Het wordt een mooie avond, dat sowieso.

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.