Het is mijn favoriete LEGO-game allertijden: LEGO Harry Potter. Altijd als ik dat zeg, dan vragen mensen: welke dan, het eerste deel of het tweede? En eigenlijk kan ik dan nooit kiezen, want het is juist zo fantastisch als geheel. Dat heeft ook TT Games bedacht, want er is nu een LEGO Harry Potter collection aangekondigd. Hartstikke tof natuurlijk, ik wil het heel graag spelen, alleen moet ik daar wel even driehonderd euro voor gaan neertellen.

Niet dat de game op zich zoveel kost, want die zal ongetwijfeld rond de 30 tot 50 euro als adviesprijs krijgen, maar ik moet er speciaal een PlayStation 4 voor kopen. Wegens redenen die mij nog niet zijn duidelijk geworden, is namelijk gekozen om de LEGO Harry Potter collection alleen op de PlayStation 4 uit te brengen. Dat had ik een half jaar geleden nog prima gevonden, maar sinds mijn ex en ik exen zijn geworden, is de huisraad verdeeld. Hoewel ik mijn geliefde Wii U en Xbox One heb kunnen houden, heeft hij de PlayStation 4 meegekregen.

Niet dat we daar ruzie over hebben, of vervelende gevoelens, het is zoals het is en we zijn allebei blij dat we nog een apparaat hebben. Maar: het is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden. Ineens kan ik geen PlayStation 4-spellen meer spelen. En ineens moet ik dus gaan sparen voor een PlayStation 4. In eerste instantie had ik daar niet per se heel veel haast mee, maar dankzij TT Games ben ik daar toch anders over gaan nadenken. Die vervelende Harry Potter, het lijkt wel hekserij..

De LEGO Harry Potter collection verschijnt 21 oktober, exclusief op PlayStation 4.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.