Ren door de straten van Barcelona met FC Barcelona Ultimate Rush. Heb jij een goede oog-hand coördinatie en weet jij het einde van de straat te bereiken zonder te vallen dan is dit een heel leuk spelletje voor jou!

Op het eerste gezicht deed deze game mij denken aan Temple Run. Ik weet niet of jullie de game kennen maar in Temple Run loopt je karakter automatisch naar voren en moet door middel van je vinger het karakter bewegen en obstakels ontwijken. Tussen al het ontwijken door kan je meerdere muntjes verzamelen en dat is misschien ook wel de basis van dit spel geweest.

img_fc-barcelona-ultimate-rush-3

In FC Barcelona Ultimate Rush gaat het verder dan alleen muntjes verzamelen want er zijn tal van bekende voetballers van FC Barcelona die je kunt kopen met deze muntjes. Zo bevat de game: Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr, Gerard Piqué en Andrés Iniesta. Iedere speler heeft zijn eigen specialisatie Neymar en Iniesta springen 20% hoger, Pique en Messi hebben 80% meer energy bij ongevallenen Suarez heeft een 30% langere boost.

Iedere voetballer heeft trainingen nodig om te presteren. Zo kan je ook in FC Barcelona Ultimate Rush trainingen doen. Hier in loopt je speler oneindig ver tot dat je ergens tegen aan loopt. Uiteraard heeft je speler dan het FC Barcelona trainingstenue aan. Een andere optie is het spelen van de quests. Hierin moet je bepaalde opdrachten halen om verder in het spel te komen.

FC Barcelona Ultimate Rush is te spelen online op je computer en op je smartphone via Google play of App store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.