En daar stond ik dan; tussen het meest gevarieerde publiek denkbaar. Het hield niet op bij de metalheads en de  ‘coole’ Aziaten. Het hield ook niet op bij het ietwat te oude publiek en de meisjes die overduidelijk groot anime fan waren (u weet wel, van dat soort jurkjes die ze dan dragen, met beertjes erop, en kraagjes. Die mensen die hier eigenlijk niet thuishoren).

Daar stond ik ook tussen. Met mijn jurk met katten erop, en dezelfde soort kraag die ik zojuist omschreven heb (alles wat ik zeg mag u dan ook vriendelijk met een korreltje zout nemen).

 

Ik had geen flauw idee wat ik moest verwachten. En na zo’n half uur wachten stonden ze daar op het podium. Een stuk of vier Japanse vrouwen (de zangeres was overigens bloedmooi naar mijn mening), en wát hebben ze mij (en velen anderen) vermaakt. Ieder met een eigen persoonlijkheid, ieder hartstikke zeker van haar zaak, en ieder stond daar te rocken als een malle. Het was zelfs méér dan gewoon vermakelijk.

Het voelde wel een beetje aan alsof ik twee uur lang naar anime-intro’s aan het luisteren was, maar dat doet er niet toe. Een ‘eckte’ anime-liefhebber, zou dat alleen maar kunnen appreciëren!

Na een optreden van twee uur lang (uitmuntend en uitputtend, men stond te springen, u kan het zich haast niet inbeelden), was het dan voorbij. Ik gaf 20 euro uit aan een knalgeel shirt, en ging als een tevreden mens naar huis.

Man, man, man. Wanneer Scandal nogmaals naar Nederland komt moet u zeker eens een kijkje nemen. Ik weet zeker dat ik het zo nogmaals zou doen!

Toch nog even mijn favoriete liedje van de avond met u delen:

https://www.youtube.com/watch?v=zSEvFayQHPA

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.