Wist je dat je op de Nintendo website een My Nintendo Store hebt? Met diverse activiteiten die je uitvoert kun je platina punten scoren en daar kun je hele toffe goodies voor aanschaffen. Speciaal voor de feestdagen zijn er diverse toffe Kerst-goodies toegevoegd. Wees gewaarschuwd: hier wordt je heel hebberig van!

Wanneer je bijvoorbeeld een Nintendo giftcard of een Nintendo Switch game cadeau wilt geven met kerst kun je dat natuurlijk het beste doen in een bijpassend geschenkdoosje. Met 150 punten scoor je er één. Ze zijn er in de varianten Pikmin 4, the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom of Super Mario Bros. Wonder.


Wanneer je grotere cadeaus wilt geven is daar ook een toffe cadeaupapier-set met stickervel van the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Je krijgt drie vellen papier met verschillende opdruk en een A5-stickervel met verschillende personages en logo’s uit de game.

Heb je geen punten tot je beschikking? Dan zijn er gelukkig een aantal toffe goodies gewoon te koop voor keiharde knaken. Met het volgende item maak jij je boom mega-tof, want het zijn namelijk hangers die je in de boom kunt hangen. Ze zijn verkrijgbaar in een Mario, Luigi en Yoshi-vorm. Per stuk kosten ze je €9,95. Officieel zijn ze van Hallmark Ornaments en gemaakt van duurzaam Hars.

Ben je nu meteen dolenthousiast geworden van één van deze items? Wees er dan snel bij, want ze zijn slechts beperkt beschikbaar.

© 2023 Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.