Nu Sinterklaas inmiddels weer is vertrokken met zijn stoomboot, is het tijd om ons klaar de maken voor de komst van die andere oude bebaarde kerel; de Kerstman! Om jullie wat inspiratie te geven, hebben we een aantal cadeau tips en daarbij denken we ook aan de wat oudere kindjes (of jullie zelf). Vandaag zijn de Animal Crossing liefhebbers aan de beurt. Dit zijn onze tips!

Wie wil er nou niet de hele dag naar AC karakters kijken tijdens het thuiswerken of gamen? Met deze deskmat kun je genieten van onder andere Redd, Leif, Goldie en Celeste.

Ben je op zoek naar een ontspannend cadeau? Dan is deze ontspannende en toch uitdagende legpuzzel van 1000 stukjes misschien wel wat! Met alle kleine AC-koppies zal het geen makkelijke puzzel zijn om te leggen, dus daarmee geeft het plezier voor meerdere avonden.

Voor de (jonge) creatieveling is er een Animal Crossing Aquabeads set. De set heeft alle kleuren die je nodig hebt, een plankje, spuitje, sjablonen en onderdelen om hangers te maken.

Berg je dierbare Nintendo Switch op in een speciale case met beeltenis van Animal Crossing. Tom Nook en al zijn vrienden zorgen maar wat graag voor je console.

Nodig je favoriete villagers uit en bereid een feestmaal voor in Animal Crossing-stijl! In het Animal Crossing: Unofficial Cookbook staan meer dan 50 gerechten. Moon Cakes, Omurice, Pad Krapow, van voorgerechten, snacks, hoofdgerechten en snacks, het wordt een vrolijk diner!

Stickeren maar met dit Animal Crossing: New Horizons Activity Book met meer dan 500 stickers. Creƫer het eiland van je dromen, los puzzels op en bevrijd je uit doolhoven. Officieel is dit boek voor kinderen, maar volwassenen kunnen zeker ook genieten van al die schattigheid.

Knuffel er op los met deze Tom Nook knuffel. Hij is 26cm hoog en zo uit Animal Crossing weggelopen om plezier te geven in je huis. Iedere Animal Crossing-fan wil een eigen Tom Nook thuis. Liever een Isabelle? Dat is uiteraard ook mogelijk.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.