Onlangs kwamen er twee nieuwe frisse nazomer Kits uit voor De Sims 4, namelijk de Zwembadpret Kit en de Moderne Luxe Kit. Hier lees je wat we van beide Kits vinden en we hebben een leuke win-actie voor jullie!

Laten we beginnen met de nazomerpret van De Sims 4 Zwembadpret Kit. In dit pakket vinden we nieuwe items voor de CAS (Create-A-Sim). Met name de zwemkleding voor volwassenen is wat meer uitgebreid. Hippe vloeiende vormen, hoog uitgesneden onderstukken en gradiënt patronen in veel verschillende kleurcombinaties geven een leuke uitbreiding. De nieuwe espadrilles, badslippers en regenboognagellak maken het helemaal af. Mocht je nu alleen komen om te shinen, dan zijn de nieuwe sieraden en zonnebrillen wellicht nog een fijne toevoeging. Kleine teleurstelling vind ik wel dat er maar twee nieuwe items voor kinderen zijn. Er is een zwembroek met zwemband en vleugeltjes voor jongens en een zwempak met zwemband en vleugeltjes voor meiden. Hier had ik echt wel wat meer van verwacht, want juist die verzameling is nog zo karig.

Mocht je dus de garderobe van je volwassen Sims willen aanvullen, dan is dit zeker een leuk pakket, maar als je meer wil voor de kleintjes, dan kun je het beter overslaan (al zijn de nieuwe kidsoutfits wel erg schattig).

Dan op naar de Moderne Luxe Kit. Wat ik tof vindt aan deze Kit is dat er misschien een beperkt aantal items is, maar wel met veel kleurencombinaties. Van donker tot pastel met goud- en zilveraccenten. Naast meubilair zit er ook tof decoratiemateriaal bij en heb ik het plantje inmiddels in meerdere huizen geplaatst. De gordijnen vind ik ook tof, want ze zijn lekker zwierig en ogen heel zacht. Mijn favoriete item is toch wel de werkende platenspeler, alleen jammer dat er geen mooie platenkast bij zit. Ik was bang dat ik de items veel te kitsch zou vinden met al dat goud, maar de kleurencombinaties zijn echt heel mooi en maken dat je de meeste items in verschillende interieurstijlen kwijt kunt.

De Sims 4 Zwembadpret Kit en De Sims 4 Moderne Luxe Kit zijn de laatste onderdelen van het Take the Reins seizoen en zijn nu verkrijgbaar voor EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Maar Alena, waar blijft die win-actie? Nou, ga gauw naar onze instagram-pagina en check de win-actie post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.