Deze week starten we met de letter L! Ik kan je vertellen dat ik tot op het moment van dit item schrijven ik nog geen echte keuze heb kunnen maken. Er zijn drie games die op mijn lijstje staan waarbij er een titel is die uit nog meer keuze heeft..

Patricia: Ik heb best lang Lineage II gespeeld, samen met een groep vrienden elke avond online. Quests volgen, grootse gevechten aangaan met beesten en andere spelers (wat officieel misschien niet mocht, maar wel kon). Een andere game is League of Legends, waar ik ook een recensie over heb geschreven, al denk ik dat deze voor mij op een derde plaats komt omdat ik deze het minst lang heb gespeeld. Mijn absoluut favoriet bij de letter L zijn de LEGO games! Ze zijn allemaal erg leuk maar voor mij springt LEGO City: Undercover er uit, de game heb ik veel gespeeld op de Nintendo Wii U. Daar heb ik al wat uurtjes inzitten en ik krijg hem niet verder dan 98% omdat ik een paar dingen niet kan vinden. Inmiddels hebben we hem ook voor de PlayStation 4 en ga ik een nieuwe poging doen om hem uit te spelen.

Alena: Dit is voor mij wel een makkie, Little Big Planet is mijn letter L. Ik heb heel veel tijd besteed aan al die hectische levels, stickers en prijsbubbels halen en vooral proberen niet de hele tijd dood te gaan. Ik vind het wel echt hele fijne games en zowel de oude als Sackboy: A Big Adventure. Het evenwicht tussen vrolijkheid en vreselijke frustratie is precies goed.

Little Nightmares II

Linn: LEGO-games, Lemmings, nee we gaan voor Little Nightmares! Het kleine meisje Six in haar gele regenjasje maakt een wreed verhaal mee vol lugubere wendingen. Niet voor tere zieltjes, want de grootste nachtmerries uit je kindertijd worden hier werkelijkheid.

Lisa: Voor mij geen twijfel mogelijk, maar een klein beetje valsspelen doe ik misschien wel aangezien ik twee games combineer: (The) Last of Us Part I en II. Voor mij zijn ze immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden en ik kan het niet over de één hebben zonder de ander te benoemen. Wat een fantastische games zijn dat van Naughty Dog. Het verhaal zit waanzinnig in elkaar, met veel ontroerende, spannende en ook grappige momenten. Prachtig ook vind ik hoe de games laten zien dat er twee kanten aan elk verhaal zitten en dat acties consequenties hebben; vooral in de tweede game staat dit thema centraal en heeft dit ook invloed op hoe de game gespeeld wordt. Bloedmooie soundtrack van Gustavo Santaolalla ook.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.