Het festivalseizoen komt samen met het mooie weer steeds dichterbij, dus dan wil je er natuurlijk weer piekfijn uitzien en zelf ook af en toe een feest kunnen geven. Mocht je zelf nou niet zo’n feestbeest zijn, dan zijn jouw Sims dat misschien wel. Tijd voor twee Kits om dat een beetje aan te moedigen!

De Sims 4 Urban Homage Kit
Met De Sims 4 Urban Homage Kit kunnen jouw Sims zich in nieuwe outfits hijsen die in samenwerking met Danielle “Ebonix” Udogaranya zijn ontworpen. Danielle is een veelgeprezen content creator en voorvechter van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. De kit bevat toffe items geïnspireerd door de urban kledingstijl, zoals cargovests, tuinbroeken, oversized shirts en flashy kettingen. Perfecte outfits voor een goed feest of festival lijkt me!

Afbeelding: The Sims

De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit
En als we het dan toch over feestjes en festivals hebben, want De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit is gemaakt voor de echte feestbeesten. Je Sims kunnen schitteren en genieten van feestelijke decoraties zoals slingers, mistmachines en zelfs een betoverende nieuwe discobal. Ik vind zelf de platenkast ook heel erg leuk! Deze nieuwe decoraties zijn natuurlijk perfect voor een feestje thuis of misschien zelfs wel een festival op een openbare locatie in jouw favoriete Sims buurt.

Afbeelding: The Sims

De combinatie van deze twee Kits biedt weer veel nieuwe mogelijkheden voor de stijliconen en feestbeesten onder jouw Sims. Ik vind het altijd wel tof als ze met een nieuwe kledingstijl komen die iets toevoegt. Ondanks dat het misschien niet een hele uitgesproken stijl hoeft te zijn, geeft het wel toffe mogelijkheden voor je garderobe. Immers komt alles van “vroeger” weer terug (had ik mijn oude kleren nu maar bewaard..)! De feestkit is misschien wat minder nuttig als je weinig feestjes geeft, maar dat is dan weer het voordeel van een Kit. Het geeft je een specifiek thema, geen nieuwe gameplay. Je kunt dus heel selectief zijn. Ik vind de Kits er in ieder geval wel tof uit zien!

Beide kits zijn vanaf 18 april verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.